Újház Centrum
0

Hírek

SuperShop - Nyerjen nyelvtábort a Katedrától!

Vásároljon bármely SuperShop partnernél 2019. június 1- 30. között és regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon, így megnyerheti az 5 napos totál Nyelv vagy Nyelv+Sport táboron való részvételt a Katedra Nyelviskola felajánlásával!!

Tovább

Valódi biztonság másodlagos fűtéssel

A technológia szintjét és fejlődésének ütemét tekintve szerencsés korban élünk. A fejlődés az X generáció tagjai számára volt a legszembetűnőbb, hiszen az elmúlt 40-50 évben az élet minden területén tapasztalható változások mindenkit érintettek, mindenkire hatással voltak. Így jutottunk el a szalagos magnótól az MP3 lejátszóig és a streamelésig, az igényléstől a telepítésig éveket igénybe vevő postai telefonvonal bekötésétől a zsebünkben hordott mini számítógépekig.

Tovább

Tovább emelkednek az építőanyag árak

Több, eltérő forrásból származó statisztikai adat is alátámasztja, hogy az elmúlt években jelentősen növekedtek az építkezési költségek. A legnagyobb mértékben a beton, a vízszigetelés, a purhabok és szilikonok, valamint a térkövek ára emelkedett, a tendencia pedig a következő években is folytatódni látszik - derül ki az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának tavaszi Trendriportjából, amely elsősorban az építőanyagok áremelkedését és a mögötte húzódó okrendszert vizsgálta.

Tovább

1600 négyzetméteresre bővült Csepel-sziget legnagyobb építőanyag áruháza

Ünnepélyes keretek között került átadásra az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat tököli kereskedésének Bau Star 98 Kft-nek új épülete. Az áruház három nagyméretű részlegében, immáron 1600 négyzetméteren, emeleti irodahelységeivel és oktatótermeivel pedig összesen 2400 négyzetméteren várja a vásárlókat.

Tovább

Idén is a legjobbak között

Az idei évben már tizenkettedik alkalommal díjazta a Superbrands szakmai zsűrije a legkiemelkedőbb márkákat. Az újHÁZ Centrum immár 9. alkalommal nyerte el a szakmai zsűri elismerését.

Tovább

Így építse fel álmai CSOK-os otthonát

A családok számára nagy segítséget jelent otthonuk felépítéséhez a 10 millió forintos CSOK-támogatás és a hozzá igényelhető 15 millió forintos támogatott hitel. Ahhoz azonban, hogy kulcsrakész állapotba kerüljön az ingatlan, számos további finanszírozással és kivitelezéssel kapcsolatos kihívással kell szembenézniük.

Tovább