Pályázati értesítő 2.

2019. március 5.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az "Új Ház" Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívásra 2018.03.21-én pályázatot nyújtott be „Munkahelyi képzések az „Új Ház” Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörüen Működő Részvénytársaság-nál” címmel, melynek megvalósításra 2018. augusztusában 14 742 361 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP-6.1.6-17-2018-00354-es azonosítószámú pályázat. A pályázat támogatási intenzitása 100%-os.


A projekt keretében 20 fő munkavállaló képzése valósul meg. A tervezett képzések a következők:

1. Projektmenedzsment képzés 72 órában 12 fő bevonásával,

2. Vezetői hatékonyság fejlesztés tréning 48 órában 7 fő bevonásával,

3. Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció ECDL szinten 60 órában 16 fő bevonásával,

4. Hatékony üzleti kommunikáció tréning 72 órában 5 fő bevonásával

Cégünk munkavállalóit célzó képzések támogatása a munkavállalók foglalkoztathatóságának javításán keresztül hozzájárul az uniós célokkal összhangban lévő nemzeti vállalás teljesítéséhez.

A projekt tervezett befejezési dátum: 2020.07.31.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább