Újház Centrum
0

Tervek fala promóció

2019. április 1.

Otthon tervek? Itt a helyük?


Írd le otthonoddal kapcsolatos vágyad, dobd be, és nyerd meg Te a fődíjat, az 500.000 Ft értékű újHÁZ Centrum ajándékutalványt vagy a 10 000 Ft-os KIKA vásárlási utalványok egyikét!

A Tervek Fala gyűjtődobozok és nyereményszelvények április 3. és május 11. között várnak az újHÁz Centrum telephelyein.

Sorsolás: 2019. május 31.

Játékszabályzat és további információ: ITT!

További híreink

Az építőipari munkaerőhiány

Az építőipar az elmúlt időszakban egyre nagyobb lendületet vett Magyarországon, az egyetlen, amely a tartós növekedést akadályozhatja, az ágazatban tapasztalható súlyos munkaerő- és szakemberhiány. Az újHÁZ Centrum szakértői szerint ennek érdekében szemléletváltásra van szükség: fel kell ismerni, hogy a bérek emelésén kívül a szakemberek számára jobb munkakörülményeket kell nyújtani, biztos alapokon nyugvó gyakorlati oktatásra valamint a szakmunka megbecsülésére van szükség.

Tovább

Fenntartható fejlődés az építőiparban

Az építőiparra hatalmas felelősség hárul a fenntarthatóság terén, amelynek két oka van: egyrészt jelenleg ez az egyik legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező iparág, másrészt az építőipari vállalatok felelőssége nem ér véget az építkezés befejeztével, hiszen a világ széndioxid-kibocsátásának 40 százalékáért a már meglévő épületek felelősek. Az újHÁZ Centrum szakértői szerint bizakodásra ad okot, hogy az elmúlt években a gyártók a termékfejlesztésnél – az alkalmazott technológiától kezdve az elkészült végtermékig – kifejezetten odafigyelnek a fenntarthatóság kérdésére, és egyre több az ezt segítő folyamat, szabályozás is.

Tovább

Pályázati értesítő 2.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az "Új Ház" Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívásra 2018.03.21-én pályázatot nyújtott be „Munkahelyi képzések az „Új Ház” Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörüen Működő Részvénytársaság-nál” címmel, melynek megvalósításra 2018. augusztusában 14 742 361 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP-6.1.6-17-2018-00354-es azonosítószámú pályázat. A pályázat támogatási intenzitása 100%-os.

Tovább

Készüljünk fel az új energetikai követelményekre

Egyre szigorodnak az építkezéshez köthető szabályozások, hatványozottan igaz ez az épületenergetikai követelményekre. A környezetvédelem érdekében szinte évről évre egyre magasabb az energiahatékonysági mérce. Az újHÁZ Centrum szakértői segítenek eligazodni a gyorsan változó jogszabályok között, és felkészíteni minket, építkezni vágyókat és épülettulajdonosokat a közelgő változásokra.

Tovább