Újház Centrum
0

Jót tenni Jó

Mikulás ünnepség az Sz+C Stúdió Kft.-nél

Az újHÁZ Centrum hálózatának szekszárdi tagja, az SZ+C Stúdió a nagy sikerre való tekintettel évek óta megrendezi Mikulás-ünnepségét a munkatársak gyermekei számára. A rendezvényen idén is sokan vettek részt, amelyen ajándékokkal teli csomagok, finom falatok, meleg tea és ünnepi hangulat várta a kicsiket.

Tovább

Tüzifát adományozott a Piramis Építőház Kft.

A lokálpatriotizmus jegyében a Piramis Építőház Kft. életében már hagyománnyá vált a helyi jó ügyek támogatása, amely az ünnepek előtt még inkább előtérbe kerül a cég számára. Ennek részeként többek között minden évben nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki raktárukból piros, darus teherautójuk. Idén sem volt ez másként, útjuk ezúttal öt, hátrányos helyzetű gödi családhoz vezetett.

Tovább

Óvodások találhatták ki saját álommosdójukat

Az óvodások találhatták ki saját álommosdójukat az újHÁZ Centrum által indított Pöttöm Fürdő Program keretében. A kiválasztott óvoda fürdőjét az építőanyag-kereskedelmi hálózat a nyertes rajz alapján alakította át. A felújítást nyerő Ajka Városi Óvoda tagintézményében, a Hétszínvirág Óvodában október 9-én adták át az álommosdót, amelyen naponta 175 gyerek osztozik, és egy négyzetméterre 16 kisovis jut. Szekeres Nóra, a program nagykövete, az átadáson készített videóbejegyzésben mutatja be a teljesen megújult helyiséget.

Tovább

Megújul a felsőgödi templom orgonája

Közösségi összefogással újítják fel a felsőgödi templom 200 éves orgonáját. A csaknem százhúsz adományozóhoz Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. tulajdonosa, az újHÁZ Centrum Igazgatóságának elnöke is csatlakozott, mert hisz a közösségi összefogás erejében és személyesen is kötődik a templomhoz, illetve a városhoz.

Tovább

Csatlakoztunk a KÉPES programhoz

Idén is sikerrel folytatódott a KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program Székesfehérváron. A vállalati szféra és az Önkormányzat összefogásának köszönhetően nyáron felújították a Tolnai utcai, a Belvárosi Brunszvik Teréz és a Felsővárosi Óvoda udvarát. A Tolnai oviban szeptember tizenkettedikén önkéntes napot tartottak a résztvevő vállalatok munkatársainak részvételével, akik a tereprendezésben vettek részt, szépítették, takarították az intézmény udvarát. Az újHÁZ Centrum országos építőanyag-kereskedelmi hálózat tagvállalata, az Etyeki Tüzép Kft. félmillió forint anyagi támogatással és önkéntes munkával csatlakozott a kezdeményezéshez.

Tovább

Leukémiás gyermekekért fogtak össze

Nemrég széles körű összefogás valósult meg az Együtt a Leukémiás Gyermekekért - Gyermekleukémia Alapítvány javára. Halogy község önkormányzata, a körmendi ÚjHÁZ Centrum Euro-therm és partnercégei 2018. július 20-22. között jótékonysági falunapot rendeztek, amelyen 620 ezer forint támogatást sikerült összegyűjteni a beteg gyermekeknek. A rendezvény illeszkedik az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kezdeményezésébe, amelynek célja a helyi ügyek támogatása és mások motiválása arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

Tovább

Óvodásoknak varázsolunk álommosdót

Óvodafelújító programot indít az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi vállalata. A programra minden hazai óvoda pályázhat, amelyik szeretné felújítani a mosdóját. A nyertes óvoda mosdóját egymillió forint értékben alakítja át az újHÁZ Centrum, tíz másik óvoda pedig kültéri játszóházikót kap. A vállalat a kezdeményezéssel az óvodákat szeretné segíteni abban, hogy a gyermekek számára kényelmes és otthonos környezetet tudjanak biztosítani, hiszen a 3-6 éves gyermekek idejük nagy részét az intézményben töltik.

Tovább

Életkörülmények javításában segítettünk

Az újHÁZ Centrum Magyarország egyik meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózataként fontosnak tartja, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében segítő kezet nyújtsanak azoknak, akiknek szüksége van rá. Most egy down-szindrómás hölgy életkörülményeinek javításában nyújtanak támogatást építőanyagok biztosításával.

Tovább