Újház Centrum
0

Jót tenni Jó

Jót tenni jó! - Nagysikerű véradás a Piramisnál

Az újHÁZ Centrum gödi telephelyén folytatódott az immár három éve futó „Jót tenni jó” társadalmi felelősségvállalási kampányunk, a már hagyományosnak számító tavaszi véradói nappal. A félnapos rendezvényt hét éve szervezik közösen a Magyar Vöröskereszttel karöltve. A véradói nap keretében rengeteg vért adtak a kötelező orvosi vizsgálat érdekében előzetesen regisztrált résztvevők.

Tovább

Jót tenni Jó! - Óvodásoknak varázsol álommosdót az újHÁZ Centrum

Az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó országos építőanyag-kereskedelmi hálózata folytatja nagysikerű óvodafelújító programját. A tavaly útjára indított országos kezdeményezés, a Pöttöm Fürdő Program keretében felvállalták a gyerekek második otthonának, vagyis óvodai környezetüknek javítását. A pályázaton nyertes óvoda mosdóját egymillió forint értékben újítják fel, tíz másik óvoda pedig kültéri játszóházikót kap.

Tovább

Jót tenni Jó! - Mikulás ünnepség az Sz+C Stúdió Kft.-nél

Az újHÁZ Centrum hálózatának szekszárdi tagja, az SZ+C Stúdió a nagy sikerre való tekintettel évek óta megrendezi Mikulás-ünnepségét a munkatársak gyermekei számára. A rendezvényen idén is sokan vettek részt, amelyen ajándékokkal teli csomagok, finom falatok, meleg tea és ünnepi hangulat várta a kicsiket.

Tovább

Jót tenni jó! - Tüzifát adományozott a Piramis Építőház Kft.

A lokálpatriotizmus jegyében a Piramis Építőház Kft. életében már hagyománnyá vált a helyi jó ügyek támogatása, amely az ünnepek előtt még inkább előtérbe kerül a cég számára. Ennek részeként többek között minden évben nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki raktárukból piros, darus teherautójuk. Idén sem volt ez másként, útjuk ezúttal öt, hátrányos helyzetű gödi családhoz vezetett.

Tovább

Jót tenni Jó! - Óvodások találhatták ki saját álommosdójukat

Az óvodások találhatták ki saját álommosdójukat az újHÁZ Centrum által indított Pöttöm Fürdő Program keretében. A kiválasztott óvoda fürdőjét az építőanyag-kereskedelmi hálózat a nyertes rajz alapján alakította át. A felújítást nyerő Ajka Városi Óvoda tagintézményében, a Hétszínvirág Óvodában október 9-én adták át az álommosdót, amelyen naponta 175 gyerek osztozik, és egy négyzetméterre 16 kisovis jut. Szekeres Nóra, a program nagykövete, az átadáson készített videóbejegyzésben mutatja be a teljesen megújult helyiséget.

Tovább

Jót tenni jó! - Megújul a felsőgödi templom orgonája

Közösségi összefogással újítják fel a felsőgödi templom 200 éves orgonáját. A csaknem százhúsz adományozóhoz Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. tulajdonosa, az újHÁZ Centrum Igazgatóságának elnöke is csatlakozott, mert hisz a közösségi összefogás erejében és személyesen is kötődik a templomhoz, illetve a városhoz.

Tovább

Jót tenni jó! - Csatlakoztunk a KÉPES programhoz

Idén is sikerrel folytatódott a KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program Székesfehérváron. A vállalati szféra és az Önkormányzat összefogásának köszönhetően nyáron felújították a Tolnai utcai, a Belvárosi Brunszvik Teréz és a Felsővárosi Óvoda udvarát. A Tolnai oviban szeptember tizenkettedikén önkéntes napot tartottak a résztvevő vállalatok munkatársainak részvételével, akik a tereprendezésben vettek részt, szépítették, takarították az intézmény udvarát. Az újHÁZ Centrum országos építőanyag-kereskedelmi hálózat tagvállalata, az Etyeki Tüzép Kft. félmillió forint anyagi támogatással és önkéntes munkával csatlakozott a kezdeményezéshez.

Tovább