2019-ben is Magyar Brands díjas az újHÁZ Centrum

2019. november 7.

Immár kilencedik alkalommal ítélte oda a szakmai bizottság, a fogyasztók számára a vásárlói döntések iránytűjeként szolgáló díjat, Magyarország vezető építőanyag-kereskedelmi hálózatának.


A MagyarBrands program 2010 óta díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista. A Szakmai Bizottság döntése alapján az újHÁZ Centrum KÍVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

Büszkék vagyunk, hogy az újHÁZ Centrum immáron 9. alkalommal kapja meg ezt az elismerést. Bízunk benne, hogy vásárlóink számára ez megerősítést ad abban, hogy országos építőanyag-kereskedelmi hálózatunk megbízható, stabil partnerséget nyújt az otthonteremtésben.