Amikor a tér átalakul - prémium térkövek kizárólag az újHÁZ Centrumnál!

2020. július 30.

Otthonunk kialakításánál fontos, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek tartósak és komfortossá teszik mindennapjainkat, igazodnak életritmusunkhoz. Az újHÁZ Centrumnál arra törekszünk, hogy Önnek az építőanyagok kiválasztásakor ne kelljen kompromisszumot kötnie a minőséggel és/vagy az árral.


Az újHÁZ Centrum kínálatában 2011 óta megtalálhatóak olyan sajátmárkás vagy kizárólagos forgalmazású termékek, amelyeket mind vezető építőanyag gyártók biztosítanak számunkra, hogy mi egyedi, ugyanakkor megfizethető, minőségi termékeket kínálhassunk álmai otthonához.

Ezen termékek kizárólag az újHÁZ Centrum telephelyein vásárolhatja meg. Ilyen termékek többek között: falazóhabarcs, estrich, hideg- és melegburkolatok (laminált padló, vinyl, wpc, természetes kő, térkő), tetőcserép és szerszámok.

Viastein Sempre Grando kombi térkövek
Az idei évben háromféle Viastein térkő kapható kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedésekben.

Az elegáns Viastein Sempre Grando kombi térkövek természetes megjelenésű, tájba illeszkedő, szép vonalú felületet adnak, és egyaránt beilleszthetők klasszikus és modern környezetbe is.

Az egyedi felületkezelésnek köszönhetően a Viastein térkövek strapabíróak és ellenállóak a szennyeződésekkel szemben. Ilyen a Clean & Color Protect technológia is, egy hőkezelő impregnálási eljárás, amely hosszútávú védelmet nyújt a vízzel, foltokkal és szennyeződésekkel szemben. Mindemellett hosszantartó, élénk színeket biztosít és rendkívül könnyűvé teszi a felület karbantartását, hiszen a kevésbé makacs szennyeződések akár vízzel és puha kefével is eltávolíthatók.

Ezt akár kereskedéseinkben élőben is tesztelheti, ezzel kapcsolatban érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Technikai információk:
- Viastein Sempre Grando kombi térkő
- Méret: 30x30 cm, 45x30 cm, 60x30 cm vegyesen
- Vastagság: 6 cm
- Színek: grafit, trüffelbarna, szahara
- Javasolt felhasználás: Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas
- 1-3 mm kőzúzalékkal fugázva vízáteresztő rendszerként működik

Otthona kialakításához válasszon vezető építőanyag gyártók által gyártott, minőségi építőanyagokból, melyekhez elérhető áron juthat hozzá, kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedéseiben, kompromisszumok nélkül.

Tudjon meg többet a Viastein vállalatról:  https://www.ujhazcentrum.hu/hirek/viastein-es-a-ter-atalakul
Mielőtt térkövet választana, olvassa el szakértő tippjeinket: https://www.ujhazcentrum.hu/hirek/a-nagy-terko-attekinto
Ha megtetszett a termék, kérjen ajánlatothttps://www.ujhazcentrum.hu/termek/ujhaz-sempre-grando-kombi-terko?category_id=77

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább