Hódít az otthoni wellness életérzés

2022. március 4.

Januárban rendezték meg a 2. Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást. A nagy érdeklődést kiváltó eseményen a látogatók a legújabb csempe- és fürdőszobatrendekkel ismerkedhettek meg, és több mint 100 gyártó termékét vehették szemügyre. A kiállítók között volt az újHÁZ Centrum partnere, a BAU-STYL is – a cég széles csempeválasztékát, különböző formájú és méretű kádjait, valamint fürdőszoba-berendezéseit mutatta meg az érdeklődőknek.


2022. január 28. és 30. között a BOK Sportcsarnokban rendezték meg a 2. Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást. A rendezvény helyszínéül szolgáló létesítmény 7000 m2-es területén több mint 100 gyártó mutatta be termékeit, szolgáltatásait és a fürdőszobákkal kapcsolatos legújabb trendeket. Hálózatunk tagvállalata, a vecsési BAU-STYL Kft. kínálatából a helyszínen egyaránt inspirálódhatottak a szakemberek, a befektetők, valamint a felújítást vagy új otthont tervezők.

A látogatók többnyire burkolatokat, kádakat vagy egyéb fürdőszoba berendezéseket kerestek. Az idei év szenzációi az újszerű, geometrikus dekorelemekkel gazdagított csempeburkolatok, de sokan voltak kíváncsiak az organikus motívumokkal díszített kerámiákra és a nagyméretű kerámialapokra is. Egyértelművé vált, hogy a COVID és a korlátozások miatt egyre többen döntenek úgy, hogy a wellness érzést becsempészik az otthonukba, amelynek megteremtésében fontos szerepet játszanak a különböző formájú és méretű kádak. Ezek közül leginkább a szabadon álló vagy félig szabadon álló változatok voltak a legnépszerűbbek, a bútorok terén pedig leginkább a „slim” kivitelezésű megoldások nyerték el a látogatók tetszését, ahol a mosdó vonalát követi az aláépítés.

Egyesek a szakmai fórum helyszíneként érkeztek a kiállításra, míg mások pusztán tájékozódtak, de senki sem távozott üres kézzel, ugyanis minden érdeklődő egy kedvezményre jogosító kupont kapott a BAU-STYL Kft. jóvoltából.

Nézd meg a videót az eseményről ITT!

További információ: https://www.bau-styl.hu/

Ha pedig tovább inspirálódnál:

https://www.instagram.com/baustyl_furdoszobaszalon/

https://hu.pinterest.com/baustylfrdszoba/