Jót tenni jó - a mozgás öröméért!

2019. október 29.

Másfél hónapnyi építkezés és renoválás után újra megnyitották a SUHANJ! Fitnesst, amelynek felújításában az újHÁZ Centrum is segédkezett.


A társadalmi felelősségvállalás jegyében „Jót tenni jó” címmel indítottunk kampányt 2016-ban. Célunk, hogy központunk és országos lefedettségű telephelyhálózatunk segítségével felhívjuk a figyelmet a lokálpatriotizmus és az emberségesség fontosságára.

Ezért telephelyeink évről évre a saját közvetlen környezetükben felbukkanó fontos társadalmi ügyek mellé állnak. Számos programot hoztunk létre és támogattunk kampányunk jegyében, ezek között pedig több olyan kezdeményezés is helyet kapott, amely a sport és a mozgás fontosságára hívja fel a figyelmet. Most ősszel a SUHANJ! Alapítvány által működtetett, Magyarország első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőtermének, a SUHANJ! Fitnessnek a felújításához járultunk hozzá építőanyagokkal.

A kezdeményezés célja, hogy fogyatékkal élő embertársaink is átélhessék a mozgás örömét.

A Közép-Európában egyedülálló létesítmény 2016 augusztusában nyitotta meg kapuit, azóta pedig több mint 70 000 vendégbelépést regisztráltak, amelyből 10 000 az idei év első három hónapjában történt. Ebből is látszik, hogy az edzőterem látogatottsága meredeken nő, a szolgáltatás iránt pedig hatalmas az igény.

Ennek köszönhetően az elmúlt három év alatt a SUHANJ! Fitness szűkké vált a sportolók számára, így indokolttá vált a bővítés és a felújítás, hogy a fogyatékkal élő sportolók méltó körülmények között edzhessenek. A magánszemélyek mellett cégek is jelentős mértékben hozzájárultak a fitnessterem megújulásához. Az újHÁZ Centrum országos építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatóságának elnöke, Juhász Attila egy rendkívül kedves gesztusként elismerő oklevelet vehetett át Gusztos Pétertől, a SUHANJ! alapítójától az edzőterem felújításában való közreműködésért.

Az újHÁZ Centrum nevében ezúton is kellemes sportolást kívánunk a SUHANJ! Fitness vendégeinek!