Koronavírus tájékoztató

2020. március 27.

Magyarország meghatározó országos építőanyag kereskedelmi hálózataként a változásokhoz igazodva folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbra is építő segítséget nyújthassunk vásárlóink részére és zökkenőmentesen biztosíthassuk a szükséges építőanyagokat az építkezők / felújítók számára!


KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A koronavírus terjedése mindannyiunkat érint, és kihívások elé állít. Az élet azonban nem áll meg, bár jelentősen változik.

A jelenlegi helyzetben, az alábbiakban szeretnénk Önökkel néhány fontos információt megosztani:

  • Nyitva tartás

Kereskedéseink nyitva tartásáról IDE KATTINTVA érhető el részletes információ!

Javasoljuk, hogy személyes vásárlás helyett rendeljen otthonról, biztonságosan telefonon és online!

  • Fő a biztonság

Vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében kérjük az alábbiak betartását:

  • Kapcsolatfelvételre (ajánlatkérés, érdeklődés, megrendelés) elsősorban kereskedéseink telefonos vagy online elérhetőségeit használják;

  • Számláikat elsősorban bankkártyával, utalással vagy online bankkártyás fizetéssel egyenlítsék ki;

  • Amennyiben mégis személyes ügyintézésre van szükség, kérjük az alábbi intézkedések elfogadásával segítség kereskedéseink munkáját:

    • Belépéskor használjon kézfertőtlenítőt;

    • Kérjük kerülje az érintéssel járó üdvözlési formákat;

    • Kérjük viseljen szájmaszkot;

    • Kollégáink munkapultjától minimum 1,5 m-re legyen kedves várakozni, a többi várakozótól tartson biztonságos távolságot;

    • Fordítson figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is, amelyek szerint ne érintse meg az arcát, különösen az ajkakat, az orrát és a szemét kézzel;

    • Kövesse a köhögés és a légzés higiéniai protokollját: köhögés vagy tüsszentés esetén takarja el a száját és orrát az egyik könyökkel, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobja be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe! Ne köhögjön vagy tüsszentsen személyekre vagy termékekre.

  • Ellátásbiztonság

Kereskedéseink által forgalmazott termékkörökben jelenleg nem jellemző az áruhiány, azonban az elhúzódó járványügyi helyzet okozhat ebben változást, illetve számolni kell a szállítások idők megnövekedésével. Beszállítóink továbbra is gyártanak, ugyanakkor a megemelkedett kereslet, valamint a logisztikai kihívások miatt számolni kell a szállítási határidők megnövekedésével.

Megértésüket kérjük, ha áruhiányt vagy szállítási határidők megnövekedését tapasztalják!

Kollégáink Beszállítóinkkal együttműködve mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérhetővé és szállíthatóvá tegyék a szükséges építőanyagokat vásárlóink számára.

KÖSZÖNET!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a több mint 2000 munkatársunknak, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a változások és a nehéz helyzet ellenére is szakértő segítséget nyújthassanak építkezéséhez / felújításához! Köszönjük fáradhatatlan erőfeszítésüket!

Köszönettel tartozunk beszállítóinknak, partnereinknek és vásárlóinknak is, akikkel napról napra szorosan és zökkenőmentesen tudunk együttműködni, különösen ezekben a nehéz időkben.

Tartsunk össze és vigyázzunk egymásra!

 

Hasznos információk

A Kormány által bejelentett veszélyhelyzeti intézkedésekről, valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatosan további tájékoztatás az alábbiakban érhető el:

Koronavírus weblap:  https://koronavirus.gov.hu

Koronavírus Facebook oldal:  https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu

Nemzeti Népegészségügyi Központ – A koronavírus megelőzésével kapcsolatos ajánlások:  http://egeszseg.hu/koronavirus-tajekoztatok

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat is üzemeltet a koronavírushoz köthető lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 és 06-80-277-456 valamint egy e-mail cím is rendelkezésre áll: koronavirus@bm.gov.hu