Legjobb munkahely Szekszárdon

2016. december 20.

Az Aon Hewitt minden évben keresi az ország legjobb munkahelyeit, akiket díjjal tűntet ki. A Legjobb Munkahely program három – kis-, közép-, és nagyvállalati – kategóriában keresi a legjobb munkahelyeket, amelyre pályázatot kell beadni. A felmérés során 91 hazai cég 44 ezer munkavállalójával folytattak le interjút. A dolgozóknak egy tesztlapon kellett nyilatkozniuk munkahelyükről.


A kutatás elsősorban a dolgozói elkötelezettséget vizsgálja, melynek mérésére 6 különböző indexet használnak:

  • vezetés (felső vezetés, közvetlen vezetés),
  • teljesítmény (teljesítménymenedzsment, elismerés, karrier, szakmai fejlődés),
  • munka (együttműködés, felelősség és hatáskör, munkafeladatok),
  • alapok (munka- magánélet egyensúlya),
  • vállalati gyakorlatok (esélyegyenlőség, támogató környezet, tehetségek (magasabb       maradási hajlandóság) és munkaerő tervezés), illetve a
  • munkáltatói márka.

A 2016-os évben a kisvállalati, 50-250 fő közötti kategóriában az újHÁZ Centrum országos építőanyag kereskedelmi hálózat szekszárdi telephelye, az Sz+C Stúdió Kft. lett!

A cég a dolgozóik számára kedvező karrierlehetőségeket, szakmai fejlődési lehetőségeket, ígéretes jövőképet, valamint megfelelő munkakörnyezetet és munkaeszközöket biztosít. A munkavállalói elkötelezettség kialakítását és hosszú távon való megtartását a rendszeresen megrendezésre kerülő céges rendezvények segítik elő, ahol a dolgozók családtagjait is szívesen látják. Ezeken kívül hétfőnként tai chi foglalkozásra mehetnek a dolgozók, az épületben kialakított egészségszobában pedig kedvük szerint regenerálódhatnak. Nőnapon fél órás ajándék masszázs várja a női alkalmazottakat.

A cél, hogy a dolgozók és a vállalat céljai megegyezzenek. Az emberi erőforrást, vagyis a munkavállalókat tartják a legértékesebb tényezőnek. 

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább