Lokálpatrióta cégvezetővel az élhető Gödért

2017. június 6.

Juhász Attila, az újHÁZ Centrum Zrt. igazgatóságának elnöke, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője születése óta Gödön él, itt álmodták meg 20 évvel ezelőtt vállalkozásukat és itt alapított családot is. Ezer szállal kötődik tehát a Pest megyei településhez, így természetes számára, hogy a helyi kezdeményezések mellé álljon.​


„Születésem óta Gödön élek, húsz évvel ezelőtt itt indult el családi vállalkozásként a Piramis Építőház Kft. és ide születtek a gyermekeim is. Természetes tehát, hogy úgy szeretnék tenni a városért és lakóiért, hogy annak előnyeit minél többen élvezhessék”- nyilatkozta Juhász Attila a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője, az újHÁZ Centrum Zrt. igazgatóságának elnöke.

A lokálpatrióta szemléletnek köszönhetően a vállalat számos kulturális-, illetve sportesemény megrendezéséhez járul hozzá, valamint a közösség számára fontos terek, intézmények megújításához, egyesületek munkájához nyújt segítséget.

Juhász Attila azt vallja, a helyi polgárőrség éppolyan szerves része Göd életének, mint amilyen alapvető alkotóeleme egy háznak a cserép vagy a tégla. „A polgárőrség munkájának elismerése fontos számunkra, hiszen mindent megtesznek azért, hogy biztonságban élhessük mindennapjainkat” – húzta alá az ügyvezető, majd hozzátetette: a biztonság mellett meggyőződése szerint a szellemi táplálékban gazdag élet is fontos, éppen ezért nagy örömmel áll minden, a kulturális életet felpezsdítő kezdeményezés mellé. „Kevés olyan kisváros van az országban, mely egész évben nemzetközileg elismert klasszikus- és jazz koncertekkel örvendezteti meg a közönséget. Ennek egy kiragadott részlete a Templomi Családi Koncertek sorozat, melynek keretében zenészcsaládok muzsikálnak” – mutatott rá. A Piramis Építőház Kft. emellett támogatja a régió legjelentősebb tehetségkutató énekversenyének, a Dunakanyar Hangjának megrendezését is.

„Rendkívül fontosnak tartom, hogy minél többet legyünk gyerekeinkkel, családunkkal és barátainkkal. Legutóbbi városi esemény, a Sportmajális nagyon jó lehetőséget teremtett arra, hogy minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg szeretteinket” – mondta Juhász Attila, majd hozzátette, a rendezvényen mintegy háromszáz gödi sportolt együtt a legkisebbektől a felnőttekig. Szerencsére az időjárás is a szervezők mellett állt, így valóban önfeledten játszhattak, szurkolhattak a helyiek.

A Piramis Építőház Kft.-re a gödieken kívül a környék más településének lakói is számíthatnak. Ennek kiemelkedő példája a tavaly Dunakeszin felszentelt Szent Péter és Pál görögkatolikus templom megépítése is, melyhez a vállalat építőanyagokkal járult hozzá.

„A tervek szerint még ebben az évben megkezdődnek a hozzá tartozó parókia, közösségi ház és keresztelő kápolna építési munkálatai, melyekhez szintén segítő jobbot kívánunk nyújtani.”– tette hozzá Juhász Attila.

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább