Megújult a Merkbau szegedi centere!

2020. augusztus 13.

A szegedi center kibővült kínálatában a hagyományos építőanyagok mellett helyet kaptak többek közt a külső-belső nyílászárók csempe, szaniter laminált padlók és építőipari szerszámok is.


A közelmúltban nyílt meg a Merkbau Kft. új szegedi centere, ahol egy új, a termékek széles választékát reprezentáló bemutatóteret alakítottak ki – a kínálatban külső-belső nyílászárók, csempe, szaniter és laminált és vinyl padlók is megtalálhatók. A 650 négyzetméteres bemutatóterem megépítését – amelyhez egy 150 négyzetméteres fűtött raktár is tartozik – 2019-ben kezdte el a Merkbau, hogy folyamatosan új termékcsoportcsoportokkal növelje kínálatát.

Így fejlődött ki a szegedi center
Összesen 7 fővel, 2012 márciusában nyílt meg a vállalat szegedi centere, a sikeres nyitás után pedig folyamatosan nőtt az építőanyag-értékesítési részarányuk, létszámuk és választékuk a szegedi piacon. Elsőként a raktárkapacitást növelték, ehhez 2015-ben 5000 négyzetméterrel, majd 2018-ban közel 10 ezer négyzetméteres szabad területtel, és 1200 négyzetméteres magaspolcos raktárral bővültek.
Jelenleg a szegedi centerben 21 fő dolgozik, továbbá több támogatóterület is Szegeden végzi a munkáját – köztük a nyílászáró beépítő csapat, logisztikusok és képviselők.

 

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu
Szöveg: magyarepitok.hu

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább