Mi vár az építőiparra a pandémia után?

2020. november 11.

A múlt héten vezérigazgatónk, Dr. Rázsóné Szórády Csilla egy hibrid sajtótájékoztató keretében, az online térben és személyesen is bemutatta az újHÁZ Centrum immáron hagyományossá vált, évente két alkalommal jelentkező Trendriportjának 2020-as őszi elemzését. Ennek középpontjában ezúttal a mindannyiunk életét alapjaiban átalakító és a gazdaságra nagy hatást gyakorló koronavírus világjárvány állt.


A vizsgálatban elemeztük a hazai és nemzetközi trendeket, építőanyag-kereskedelmi hálózatunk forgalmi adatait és a kormányzat által bejelentett gazdasági élénkítőprogram családi otthonteremtésre vonatkozó rendelkezéseit, hogy aztán prognózisokat állítsunk fel a konszolidációra vonatkozóan.

A kiadvány már megtekinthető weboldalunkon keresztül, hasznos információkat nyújtva az ágazat, vagy éppen az otthonteremtési kedvezmények 2021-es igénybevételei iránt érdeklődőknek:

A kiadvány IDE KATTINTVA díjmentesen letölthető!

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább