Újház Centrum
0

Mi vár az építőiparra a pandémia után?

2020. november 11.

A múlt héten vezérigazgatónk, Dr. Rázsóné Szórády Csilla egy hibrid sajtótájékoztató keretében, az online térben és személyesen is bemutatta az újHÁZ Centrum immáron hagyományossá vált, évente két alkalommal jelentkező Trendriportjának 2020-as őszi elemzését. Ennek középpontjában ezúttal a mindannyiunk életét alapjaiban átalakító és a gazdaságra nagy hatást gyakorló koronavírus világjárvány állt.


A vizsgálatban elemeztük a hazai és nemzetközi trendeket, építőanyag-kereskedelmi hálózatunk forgalmi adatait és a kormányzat által bejelentett gazdasági élénkítőprogram családi otthonteremtésre vonatkozó rendelkezéseit, hogy aztán prognózisokat állítsunk fel a konszolidációra vonatkozóan.

A kiadvány már megtekinthető weboldalunkon keresztül, hasznos információkat nyújtva az ágazat, vagy éppen az otthonteremtési kedvezmények 2021-es igénybevételei iránt érdeklődőknek:

A kiadvány IDE KATTINTVA díjmentesen letölthető!

További híreink

Ott leszünk a Property Investment Forum-on

Milyen változásokat hozott az építőiparba és az ingatlanpiacra a pandémia? Ezt a kérdést járja körül a Portfolio 2020. november 19-én,  csütörtökön megrendezésre kerülő egész napos online szakmai eseménye, a Property Investment Forum.

Tovább

Tondach pénzvisszatérítési promóció

A Tondach kerámia tetőcserepekkel most nem csak időtállóan gyönyörű tetőt varázsolhat házára, hanem akár 100 000 Ft-ot is spórolhat. A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére. A termékeket keresse az újHÁZ Centrum kereskedéseiben!

Tovább

Építkezés okosan – Mit is tud az okostégla?

Az egyre szigorodó energetikai szabályozások miatt mind nagyobb figyelem irányul azokra a megoldásokra, amelyek elősegítik az otthonok ökotudatos kialakítását. Az újHÁZ Centrum új sorozatában minden hónapban egy-egy építőanyaggyártóval közösen jár körül egy, az otthonok felújításával és az újépítésű, modern ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos témát. Elsőként az okostégla kerül górcső alá.

Tovább