Újház Centrum
0

Most éri meg igazán tetőt felújítani!

2020. május 8.

A Tondach kerámia tetőcserepekkel most nem csak időtállóan gyönyörű tetőt varázsolhat házára, hanem akár 60 000 Ft-ot is spórolhat. A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére. A termékeket keresse az újHÁZ Centrum kereskedéseiben!


Vásároljon 2020.05.01. és 2020.06.30. között FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet, kérje Wienerberger direkt kiszállítással és akár 60.000 Ft pénzvisszatérítést is kaphat!

Ehhez csupán néhány feltételnek kell teljesülnie*:

 • Vásároljon minimum 120 m2 alapcserepet saját felhasználásra.

 • A termékek átvételét a Wienerberger Zrt. által szervezett (szerződött) fuvarozóval bonyolítsa le.

 • Teljesítse a gyártó Promóciós Szabályzatában foglaltakat.

 • A termékek megrendelése és a kiszállítása 2020. május 1. és június 30. közötti időszakra essen.

A pénzvisszatértés mértéke:

 • FusionColor felületkezeléssel ellátott cserepekre: 40 000 Ft

 • FusionProtect felületkezeléssel ellátott cserepekre: 60 000 Ft

Bármelyik stílust is kedveli, a Tondach modern kerámia tetőcserép kínálatában biztosan megtalálja az Ön számára ideális formát! Ismerje meg Tondach tetőcserepeinket, amelyek széles szín- és formaválasztékban elérhetőek és garantálják az időtálló szépséget, ráadásul XXL méretüknek köszönhetően további előnyökkel is rendelkeznek. 

A promócióban résztvevő Tondach tetőcserepek:

 • Twist
 • Inspira
 • Bolero
 • Tangó Plus
 • Rumba

A termékeket keresse az újHÁZ Centrum kereskedéseiben! 
AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI KERESKEDÉSÉRT KATTINTSON IDE

FusionColor felületkezelés 

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect felületkezelés 

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

https://www.youtube.com/watch?v=qRcXAawdMqQ&feature=emb_title

Miért válasszon Tondach kerámia tetőcserepet?

 • 100%-ban természetes anyag
 • Megfelelő védelem minden időben (viharok, jégeső, havazás, hófúvás, kánikula stb.)
 • Hosszú élettartam, értékmegőrzés generációkon át.
 • Optimális súly és méret, kiváló mechanikai szilárdság
 • Fusion technológia: az 1000 °C feletti égetés során az agyag és a szín kémiailag egyesül, vagyis fuzionál
 • Fagyálló, saválló, lúgálló (pl. savas eső, madárpiszok)

* A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.wienerbergerakcio.hu weboldalon, ahol a részletes Promóciós Szabályzat is megtalálható.

AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI KERESKEDÉSÉRT KATTINTSON IDE

További híreink

A legmodernebb kerti burkolatok

Ahogy egyre melegszik az idő, a fák rügyet fakasztanak, a virágok kinyílnak, és a madarak egyre hevesebben csicseregnek, úgy támad fel a vágy az emberben, hogy kiüljön a kertbe, vagy a teraszra egy jó könyvvel és egy finom kávéval. Talán most, hogy több időt töltünk az otthonunkban, még fontosabb, hogy a kertünk egy idilli, nyugalmas, biztonságot sugárzó pihenőhelyként szolgáljon. Az újHÁZ Centrum szakértői összegyűjtöttek hasznos tippeket, hogyan fogjon hozzá a kerttervezéshez, kertrendezéshez, hogy egész nyáron élvezhesse a napsütést.

Tovább

Koronavírus tájékoztató

Magyarország meghatározó országos építőanyag kereskedelmi hálózataként a változásokhoz igazodva folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbra is építő segítséget nyújthassunk vásárlóink részére és zökkenőmentesen biztosíthassuk a szükséges építőanyagokat az építkezők / felújítók számára!

Tovább

Eredményeink 2019-ben

Számot vetni mindig jó. Látni, hogy miket is értünk el egy év leforgása alatt, lendületet ad a folytatáshoz.

Tovább

2020 legfontosabb változásai az építőiparban

Az építőipari szegmens sikerrel búcsúztatta a 2019-es évet, hiszen az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének jelentéséből kiderül, hogy a termelés 25-28 százalékkal haladta meg az azt megelőző év teljesítményét, így három év alatt csaknem 80%-os bővülés mutatkozott. Szakértőink összegyűjtötték, hogy milyen változásokra számíthatunk az építőiparban idén.

Tovább