SuperShop program tájékoztató

2019. május 3.

2019. április 01-vel az újHÁZ Centrum is csatlakozott az ország legnagyobb többpartneres hűségprogramjához! Tudjon meg többet a program részleteiről!


Gyűjtse és vásárolja le SuperShop pontjain már az újHÁZ Centrum kereskedéseiben, az ország 80 pontján!  www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek 

A program részletei:

SUPERSHOP KÁRTYAPROGRAM

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán gyűjtheti és válthatja be a SuperShop pontokat. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a telefonos Ügyfélszolgálatunk mellett a sajtóból, szórólapokból, az internetről (www.supershop.hu) és a partnerek üzleteiben is tájékozódhat.

HOGYAN GYŰJTHET SUPERSHOP PONTOKAT?

Fizetéskor nyújtsa át plasztik SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. Az újHÁZ centrum telephelyeken a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges. Egyszerű pontgyűjtés: Az újHÁZ Centrum kereskedésekben minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pont gyűjthető, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók beválthatják 1 SuperShop pont = 1 Ft értékben. A pontok beváltása és kiadása göngyölegre, vásárlási utalványra és az igénybe vett szolgáltatásokra (házhozszállítás, látványtervezés, költségszámítás,stb.) nem érvényes. Az egyes újHÁZ Centrum kereskedések által kínált szolgáltatások eltérhetnek. Az elérhető szolgáltatásokról kérjük érdeklődjön közvetlenül a kereskedésekben. SuperShop pontok elszámolása kizárólag végszámla kiállítását követően lehetséges.

HOGYAN HASZNÁLHATJA FEL ÖSSZEGYŰJTÖTT PONTJAIT?

A SuperShopnál ez is egyszerű: bárhol, bármikor, közel bármire! Szinte bármely termékre, szolgáltatásra elköltheti pontjainak tetszőleges részét a SuperShop pontbeváltó Partnereinél. Amikor Ön szól a pontbeváltó partnernél, hogy a pontjaival fizetne, akkor minden egyes beváltott pont 1 Ft-tal csökkenti a fizetendő összeget.

Egyszerű pontbeváltás: A programban résztvevő bármely pontbeváltó partner, így az újHÁZ Centrum bármely telephelyén 1 pont = 1 Ft értékben váltható be. Kérjük, jelezze fizetéskor pontbeváltási szándékát a pénztárosnak! Kérésére a pénztáros tájékoztatást tud adni aktuális pontegyenlegéről.

HOGYAN LEHET TAGJA ÖN IS A SUPERSHOP PROGRAMNAK?

Ön is mindössze 5 perc alatt tagja lehet a SuperShop programnak a SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheti a SuperShop Partnerek elfogadóhelyein található SuperShop állványról.

Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 4 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek (az Ön által a kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatja pontjait.

Kártyaigénylését interneten keresztül is leadhatja a www.supershop.hu/kartyaigenyles menüpont alatt.  Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely Partnerünknél, így most már az újHÁZ Centrum telephelyein is egyformán használhatja.

SEGÍTHETÜNK?

Ha a törzsvásárlói programmal, kártyaigényléssel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre.

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

ÚJHÁZ CENTRUM AZ ORSZÁG 80 PONTJÁN!

www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek 

További híreink