Újház Centrum
0

Tetőcserepek kizárólag az újHÁZ Centrumnál!

2020. június 12.

Otthonunk kialakításánál fontos, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek tartósak és komfortossá teszik mindennapjainkat, és az anyagok kiválasztása során ne kelljen kompromisszumot kötnünk az árral és/vagy minőséggel.


Az újHÁZ Centrum kínálatában 2011 óta megtalálhatóak olyan sajátmárkás vagy kizárólagos forgalmazású termékek, amelyek esetében a kiváló minőséghez kedvező ár társul, melyekkel bizonyos termékkörök esetében a legvonzóbb ár-érték arányt kínáljuk.  Ezek a termékek kizárólag az újHÁZ Centrum telephelyein vásárolhatók meg. Ilyen termékek többe között: falazóhabarcs, estrich, hideg- és melegburkolatok (laminált padló, vinyl, wpc, természetes kő, stb.), tetőcserép és szerszámok.

Terrán Standard tetőcserepek
Az idei évben ötféle Terrán Standard tetőcserép érhető el kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedésekben, megújult színválasztékban, minőségi felületkezeléssel.


AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI KERESKEDÉSÉRT KATTINTSON IDE

A Terrán Standard tetőcserép bármely épületnek megnyerő külsőt kölcsönöznek, legyen szó felújításról vagy új építésről. A kedvező árfekvés, a magas minőség és a megbízhatóság egyesül ebben a tetőcserépben. Természetes színeivel a Standard cserepek legújabb tagjai olyan költséghatékony megoldást kínálnak, mely nem jelent kompromisszumot sem a minőség, sem az esztétikum terén.

  • Alkalmazási terület: új építésű házakhoz és felújításokhoz egyaránt remekül alkalmazható
  • Színek: meggypiros, kakaóbarna, antracit, fekete, arabica
  • Anyag: beton
  • Forma: hullámos
  • Stílus: hagyományos
  • Típus: alapcserép
  • Felületkezelés: ColorSystem / Elegant
  • Garancia: 50 év
  • Anyagszükséglet: 10 db/m2

Felületkezelések:
1. Colorsystem felületkezelés
 
A ColorSystem egy speciális felületkezelési eljárás, mely biztosítja a termékek, cserepek eddigieknél hosszabb színtartósságát. A tetőcserép színei frissebb és mélyebb tónusúak lesznek, legyen szó élénk téglavörösről, érettebb ódonról vagy éppen intenzívebb antracitról. A hosszan tartó színvédelem megőrzi a színek tónusát, intenzitását. Az öntisztuló felület jóvoltából a tető tisztább, élénkebb színű lesz, sőt, az UV sugárzásnak is jobban ellenáll.

A ColorSystem felületkezelési eljárás előnyei:
- hosszabb színállandóság, magas színvédelem;
- vonzó, természetes hatású selyemfény;
- magas öntisztuló képesség;
- kiváló kopásállóság;
- oldószer- és ammóniamentes környezetbarát gyártási technológia.

2. Elegant felületkezelés 
A Terrán legújabb Elegant felületkezelési eljárásának köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. A selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőjének hisz a név kötelez.

Az Elegant felületkezelési eljárás előnyei:
- magas színvédelem;
- kiváló kopásállóság;
- ellenálló felület;
- fokozott védelem a mohásodás ellen;
- simább felületi kidolgozottság;
- selyemfényű megjelenés.

Otthona kialakításához válasszon vezető építőanyag gyártók által gyártott, minőségi építőanyagokból, melyekhez elérhető áron juthat hozzá, kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedéseiben, kompromisszumok nélkül.

Tudjon meg többet a beton tetőcserepekről: https://www.ujhazcentrum.hu/otlettar/epitkezes/tetocserep-valaszto-miert-betoncserep

Kérjen ajánlatot Elegant és ColorSystem felületkezelésű cserepeinkre: 
https://www.ujhazcentrum.hu/termek/ujhaz-standard-alapcserep-elegant
https://www.ujhazcentrum.hu/termek/ujhaz-standard-alapcserep-colorsystem

További híreink

Viastein - és a tér átalakul

Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, egyedi felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió fontos térkőgyártójává lépett elő.

Tovább

Női vezérigazgatóval lép tovább a fejlődés útján az újHÁZ Centrum

2020 júniusától vezérigazgatóként folytatja Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának irányítását Dr. Rázsóné Szórády Csilla. Az igazgatóság döntését az elmúlt tizenötév töretlen fejlődése, a gazdasági környezet okozta kihívások hatékony kezelése és a következő időszak várt további fejlődése indokolták. A társaság tavaly több mint 68 milliárd forint árbevételt ért el, és a kedvezőtlen piaci helyzet ellenére az első negyedévben növelni tudta forgalmát.

Tovább