Tíz éve töretlenül a kiváló magyar üzleti márkák között!

2020. október 12.

Az újHÁZ Centrum ismét elnyerte a MagyarBrands díjat kiváló üzleti márka kategóriában.


A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Nagy öröm számunkra, hogy Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózataként immáron tizedik alkalommal nyerhettük el ezt a fontos elismerést!

Hiszünk abban, hogy ma már nem elég pusztán jó termékeket gyártani vagy jó szolgáltatást nyújtani, szükséges az etikus vállalati magatartás, transzparencia és elengedhetetlen a fogyasztók partnerként való kezelése is.

Az újHÁZ Centrum több mint 20 éve partner az otthonteremtésben. Az elmúlt évek alatt több ezer felépített és felújított otthon létrehozásában nyújtottunk szakértő segítséget. Számunkra fontos, hogy vásárlóink életében megbízható, biztos pont legyünk, de ugyanezt képviseljük partereink felé is ­– meghatározó piaci szereplőként is felelős vállalatként működünk Magyarországon, ezért a díj ismételt elnyerése egy nagyon fontos visszaigazolás számunkra, és bízunk benne, hogy tovább erősíti a kapcsolatot vásárlóinkkal, partnereinkkel egyaránt. Köszönjük!

További információ: www.magyarbrands.hu

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább