Újház Centrum
0

Tízszeresen kiváló márka!

2020. június 11.

Az újHÁZ Centrum 2020-ban is elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési díjat, a Business Superbrands díjat.


A rangos elismerést immáron tizedik alkalommal érdemelte ki Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózata, és tartozik ezzel a legnépszerűbb márkák mezőnyébe.

A díjról
A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló nemzetközi védjegy, mellyel a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat díjazzák szakmai szempontok szerint. A döntést több lépcsős előszűrést követően 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság hozta meg. A díjra pályázni nem lehet, azt márkáktól független bizottság ítéli meg és a díjazott márkák számára.

A programot huszonnégy évvel ezelőtt a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A minősítés biztonságot és garanciát nyújt a vásárlóknak a mindennapi választásuk során. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

A Superbrands Magyarországon immáron 16 éve díjazza a legkiválóbb márkákat, azonban csak kevés van köztük, amely évről évre részesül ebben az elismerésben.

Minősített minőség
Az internet korában az embernek sokkal több eszköze van a tájékozódásra, egyre több céges értékelés, minősítés érhető el, ezért ma már nem elég pusztán jó termékeket gyártani vagy jó szolgáltatást nyújtani, szükséges az etikus vállalati magatartás, transzparencia és elengedhetetlen a fogyasztók partnerként való kezelése is.

Az újHÁZ Centrum több mint 20 éve partner az otthonteremtésben. Az elmúlt évek alatt több ezer felépített és felújított otthon létrehozásában nyújtottunk szakértő segítséget. Fontos, hogy vásárlóink életében megbízható, biztos pont legyünk, de ugyanezt képviseljük partereink felé is ­– meghatározó piaci szereplőként is felelős vállalatként működünk, ezért a Superbrands díj ismételt elnyerése egy nagyon fontos visszaigazolás számunkra, köszönjük!

További híreink

Viastein - és a tér átalakul

Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, egyedi felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió fontos térkőgyártójává lépett elő.

Tovább

Tetőcserepek kizárólag az újHÁZ Centrumnál!

Otthonunk kialakításánál fontos, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek tartósak és komfortossá teszik mindennapjainkat, és az anyagok kiválasztása során ne kelljen kompromisszumot kötnünk az árral és/vagy minőséggel.

Tovább

Női vezérigazgatóval lép tovább a fejlődés útján az újHÁZ Centrum

2020 júniusától vezérigazgatóként folytatja Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának irányítását Dr. Rázsóné Szórády Csilla. Az igazgatóság döntését az elmúlt tizenötév töretlen fejlődése, a gazdasági környezet okozta kihívások hatékony kezelése és a következő időszak várt további fejlődése indokolták. A társaság tavaly több mint 68 milliárd forint árbevételt ért el, és a kedvezőtlen piaci helyzet ellenére az első negyedévben növelni tudta forgalmát.

Tovább