Zöld Iroda díjazott az SZ+C Stúdió Kft.

2020. október 27.

A KÖVET 25 Program keretében díjazták és bemutatták a környezetvédelmi és társadalmi szempontból leginkább példamutató intézkedéseket és vállalatokat, szervezeteket.


Zöld Munkahely Díjat nyert 2020. – kis, közepes és nagyvállalat kategóriában: SZ+C Stúdió Kft. – A mi irodánk még a szomszéd kertjénél is zöldebb c. pályázatával. A vállalat zöld munkahely programjának lényege: a zöld, környezettudatos megoldások alkalmazása a vállalati működés minden szintjén, az irodától a szelektív hulladékgyűjtésen és víztakarékosságon át napelemek használatáig.

A szekszárdi Sz+C Stúdió Kft. programjában hangsúlyos szerepet kap a környezetvédelem, energiatakarékosság, környezetkímélő- és emberbarát irodai működés, valamint a munkatársak fenntarthatósági szemléletformálása. A szervezetnél kezdettől fogva működik széles körű zöld irodai gyakorlat, környezet- és egészségvédelmi intézkedés, mely palettát az évek folyamán bővítik, fejlesztik, dolgozóiknak nemcsak a munkahelyi, hanem mindennapi életében kiemelt szerepet játszik a környezettudatos szemlélet.

A díjat Dr. habil. Boros Anita az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára és a zsűri képviseletében Prof. Dr. Zilahy Gyula a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Tudományos és Nemzetközi Dékánhelyettese adta át. 

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább