Újház Centrum
0

Bau-Styl Kft

A Bau-Styl Kft klasszikus családi vállalkozás, amely hagyományos Tüzép telepek alternatívájaként alakult 1993-ban, Vecsésen. Fő tevékenységi körünk építőanyagok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása, ezen kívül fürdőszobai szaniterek, csempék, kül- és beltéri burkolatok értékesítése. A 2008-ban indítottuk el Online Tüzép webáruházunkat, ami 2018 végére teljes mértékben megújul a mai kor követelményeinek megfelelve, annak érdekében, hogy még jobban az Önök igényét és kényelmét szolgáljuk. Folyamatos akciókkal és kedvezményes árukkal várjuk partnereinket.

A tulajdonosi-vezetői háttérben a megalakulás óta nem történt változás, így elmondható, hogy a Bau-Styl Kft. évtizedes tapasztalatra visszatekintő stabil vállalkozás, és egyaránt megbízható partnere beszállítóinak és vevőinek.  Cégünk folyamatos, dinamikus növekedésének köszönhetően állandó mozgásban és változásban van a trendek lekövetése mellett. A kezdeti építőanyag kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a nagykereskedelemre, illetve a fuvarozási tevékenységünkre. A felsorolt három fő tevékenységünk elválaszthatatlan kapcsolatban áll egymással. A nagykereskedelmi tevékenységünk fejlesztése lehetővé tette, hogy versenyképes árakat biztosíthassunk kiskereskedelmi partnereinknek is.

Építőanyag kereskedésünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók akcióit és árengedményét átadva, felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, udvarias tehergépkocsi vezetőinkkel, korszerű szállító járműveinkkel és széles telepi árukészletünkkel az Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségekhez mérten a legjobban kiszolgáljuk!

Beszerzési biztonságunk erősítése céljából 2005. április elején csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb beszerzési társulásához az újHÁZ Centrum csoporthoz, majd egy év együttműködés után társtulajdonosai lettünk.

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Top 10 Kereskedelmi Partnere
  • A Tondach Kiemelt Partnere, Kiemelkedő Velux Kereskedő
  • A Revco Magyarország Kft. Prémium Partnere
  • Rigips Elismerő Oklevél