Újház Centrum
0

újHÁZ Centrum Seregélyesi út

Bővebben

Mi tudjuk, mik az építkezés buktatói!

Gyengébb minőségű, olcsóbb anyagok beépítése, Burkolás, Kémény bekötés, Nyílászárók, Megsérül a vízszigetelés, vagy hiányos?
Az összes előforduló lehetőséget természetesen itt most nem lehet felsorolni, de a legjellemzőbbekre megpróbáljuk felhívni a figyelmet.

Miben tudunk segíteni az ügyfeleinknek?

  • Ingyenes szaktanácsadás. Kiskereskedelmi egységünkben szakértő értékesítő kollégák szolgálják az érdeklődő vásárlóink igényeit. Munkatársaink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.
  • Üzletünkben megtervezik fürdőszobáját a legmodernebb 3D látványtervező szoftverrel az Ön igényeinek megfelelően.
  • Munkatársaink szinte minden felületre tudunak ajánlani kiváló minőségű csempéket és járólapokat és hozzá tartozó beépítő anyagokat. Burkolat élvédők, lezáró profilok, burkolat váltók, szintező rendszerek, fugakeresztek, tömítő anyagok...
  • Szaniter termékek széles választéka segíti a vásárlók igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb választását. Ezek közé tartoznak a mosdókagylók, fürdőszobai szekrények, wc-k, kádak, piszoárok, zuhanyfülkék, stb. Egészségügyi és mosdóhigiéniai szaniter választékunk pedig a speciális igényeket is kielégíti. Fontos, hogy otthonunkban jó minőségű szaniterek legyenek, hiszen ezeket nap, mint nap igénybe vesszük.
  • Az egyszerű bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat üzletünkben.
  • Telephelyünk széles áruválasztékkal és jelentős készletekkel rendelkezik, így a megrendelt termékek gyorsan elérhetőek, melyhez segítséget nyújtunk házhozszállítási szolgáltatásunk révén.

Néhány szó rólunk

Az újHáz Centrum Seregélyesi út legfontosabb ismérvei a minőség, a szakértelem és az odafigyelés! Az Ön elégedettségénél nincs fontosabb számunkra! 
Mindent megteszünk, hogy Ön elégedett vásárlónk legyen, mert munkánkat szeretettel és ezen a területen kiemelkedő tapasztalattal végezzük! Számunkra az ügyfelünk igényei a legfontosabbak és ehhez segítünk gyakorlati tapasztalatainkkal. Mi csak olyan termékeket szeretnénk eladni, ami valóban szükséges és a Vásárlóink érdekét szolgálja. Ezekhez egy nagyon lendületes, a vásárlói igényekhez alkalmazkodó, rugalmas csapat dolgozik, amely a megoldandó feladatokat nem problémának, hanem kihívásnak veszi.

Mindig van ötletünk a kivitelezéshez és bármilyen kérdésben javaslatot adunk. Mivel az építőanyagok terén kiemelkedő tapasztalatunk van, ezért mindig felhívjuk a figyelmet, ha valaminek nem látjuk az értelmét vagy egy másik terméket jobbnak tartunk. Elkészült tervekkel kapcsolatosan is mindig javaslatot adunk.

Néhány termékünk

Festékek, Beltéri festékek, Burkolatok, Fali csempe, Padlóburkolat, Természetes falburkolatok, Tetőfóliák, Páraáteresztő tetőfóliák, Párazáró tetőfóliák, Homlokzati hőszigetelő rendszerek, Homlokzati profilok, Acél beütőszeges bűbelek, Műanyag beütőszeges dűbelek, Üvegszövet, Hő-, hang és vízszigetelés, Kertészet, Papírtermékek, csomagolóanyagok, Portermékek, Cementek, Felületkiegyenlítők, Glettek, Hézagolók, Hézagolók, Modellgipszek, Ragasztógipszek, Stukatúr gipszek, Vakolatok, Habarcsok, Samott téglák, Szigetelőanyagok, Profilok, Sarokprofilok, Akusztikus lengőkengyelek, Csavarok, Direktfüggesztők, Sarokelemek UA profilokhoz, Szalagok, CD - álmennyezeti vázprofil, CW - fali vázprofil, Sarokprofilok, UA - merevítő profil, UD - álmennyezeti peremprofil, UW - fali peremprofil, Lágyhuzalok, Bognárszegek, Bognárszegek, Huzalszegek, Palaszegek, Szegek, huzalok, Bitumenes zsindely, Hófogók, kúpcserép-rögzítők, Kéményhez és szellőzőkhöz használatos tetőtartozékok, Szalagok, Szellőzőelemek, gerincelemek, Vápaelem és tartozékai, Üvegtéglák, Vakolóprofilok, Tetőtéri ablakok

Kiemelt partnereink

Aleluia, Bachl, Cerrad, CIMSA, EJOT, Gutta, JUB, Klimas Wkret-met, Knauf, KönigPass, Pepo, Profilplast, Ragno, RATH, Rigips, Rockwool, Siniat, sterndAch, Széria-trans, ThermoPIX, Tolnatext, Leier, Geberit, Hansgrohe, Kolpa, Ravak, Wienerberger, Bramac, Rockwool, Knauf Insulation