Újház Centrum
0

Grubits és Társa Kft.

25 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk frekventált helyen, az osztrák-magyar határ közelében, a gradišćei horvátok egyik legnagyobb településén, Kópházán található, így kiemelt figyelmet fordítunk a többnyelvű kiszolgálásra, vásárlóinknak német, horvát és természetesen magyar nyelven is rendelkezésére állunk.

A vásárlóinkkal való közvetlen kapcsolatot, a gyors és rugalmas ügyintézést segíti, hogy cégünk a kezdetek óta családi vállalkozás formájában működik. 3000m2-es telephelyünket a Sopronba vezető 84-es főút mentén alakítottuk ki, komoly raktározási lehetőséggel és kényelmes parkolóval. Szolgáltatásaink közé tartozik a szaktanácsadás, teljeskörű árajánlat készítése, a fuvarszervezés, házhozszállítás és többek között a számítógépes színkeverés is.

Hazánk első országos hálózattal rendelkező építőanyag-kereskedelmi vállalatának, az újHÁZ Centrumnak szinte a megalakulása óta tagja a vállalkozásunk, mely hozzásegít minket a legkedvezőbb árak eléréséhez és biztosítja hosszú távú, stabil fejlődésünket. Egy nagy csapat részeként ugyanis lehetőségünk van – a multinacionális barkácsáruházakhoz hasonlóan – a széleskörű gyártói kapcsolatok révén kedvező beszerzési kondíciók elérésére, valamint széles termékválaszték és nagyszámú akció megvalósítására. A családias jelleg ugyanakkor garantálja a vevőbarát és rugalmas hozzáállást, a személyes kapcsolatot, a hosszú évek tapasztalata pedig a szakmai hozzáértést is.

Ez a kettősség az, mely különlegessé teszi helyzetünket a piacon.

Bővebben