Újház Centrum
0

Piramis Építőház Kft. Göd 1. számú értékesítési pont

100% magyar tulajdon

A Piramis Építőház Kft. több mint 20 éve forgalmaz minőségi építőanyagokat, másfél évtizede pedig az újHÁZ Centrum kereskedelmi hálózat tagja.

150 gyártó, beszállító partner mintegy 400.000 termékét forgalmazzuk, amely felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Három telephelyen személyesen is megtalálsz minket: Göd centrumában és külső részén, valamint Nagymaroson.

Feltett szándékunk, hogy akár építkezésbe, akár felújításba kezdesz, gyorsan, minőségi árut és szolgáltatás nyújtsunk számodra. Tudjuk, hogy az építkezés, felújítás folyamatában elsődleges szempont az idő és a kiszámíthatóság. Biztosíthatunk arról, hogy építőanyag kereskedésünk a legmegfelelőbb hely, ahol mindent egyszerre beszerezhetsz.

Három raktártelepünk kapacitásbővítése, vállalatirányítási rendszerünk bevezetése és gépjárműflottánk bővítése mind azt a célt szolgálja, hogy teljesítsük elvárásaidat: a minőségi építőanyagok azonnali elérhetőségét és rövid határidőn belüli, pontos kiszállítását. 

Lokálpatriótaként úgy érezzük, hogy a közösséget is szolgáljuk, így városunknak és vonzáskörzetének minden területén jelen vagyunk. Fontos számunkra, hogy ahol élünk, - a Dunakanyar egyik legszebb részén - azt a maga szépségében gyermekeinknek is megőrizzük, az itt lakó családok, fiatalok, idősek életét segítsük, jobbá tegyük a hétköznapjaikat és felkaroljunk jó kezdeményezéseket.

Kiváló minőségű építőanyagok

Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találod kínálatunkban. Így biztos lehetsz abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házad értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.

Hatalmas termékkínálat

Folyamatosan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, melyre bizalommal építhetsz.

Profi logisztika

17 saját tehergépkocsi flottánk garanciát jelent arra, hogy rendelésed a legmegfelelőbb járművön, a lehető legrövidebb időn belül eljusson hozzád. Logisztikai rendszerünk szavatolja mind a belföldi, mind a külföldi áruszállítások pontos tervezését és nyomon követését.

Személyes raktárhely

Szeretsz előre tervezni vagy megragadni az akciós ajánlatokat? Tárold biztos helyen a megvásárolt építőanyagot. 90 napig díjmentes raktározást biztosítunk számodra.

Szakértő értékesítők

Kérd ki szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítő kollégáink tanácsát. Tőlük az építéstechnológiával és a megfelelő építőanyaggal kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.

Személyes kapcsolattartó

Személyes kapcsolattartó kollégánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésedre. Minden beszerzési kérdéssel fordulj hozzá bizalommal.

Termékvisszavásárlás

A fel nem használt, szakszerűen tárolt és minőségileg kifogástalan építőanyagot 60 napon belül visszavesszük. Annak kisebb kezelési költséggel csökkentett értékét levásárolhatod nálunk. A visszavásárolható termékkörről értékesítő kollégánk tájékoztat.

Azonnali cseregarancia

Az esetlegesen sérült terméket mihamarabb kicseréljük hibátlan építőanyagra.

Raklap visszaszállítás

A nálunk vásárolt betétdíjas, előre összekészített raklapokat a következő áruszállítás alkalmával díjmentesen elszállítjuk. A raklap értékét a vásárlástól számított 6 hónapon belül visszatérítjük vagy következő megrendelésedből jóváírjuk.

Speciális szolgáltatások

„Mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas áru kínálatunk mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint: faanyagvédelem, faanyag megmunkálás, méretre vágás, homlokzati vakolat színre keverése

Bérelhető gépi földmunka

A JCB 3CX Super típusú földmunkagép járműparkunk legújabb tagja, melyet kotró, rakodó, bontó munkákra, valamint mélyásásra is igénybe lehet venni.

Folyószámla szolgáltatás

Nyiss saját folyószámlát nálunk! A befizetett előleg erejéig árgaranciát vállalunk, így az esetleges áremelések téged már nem érintenek. Építkezésed pénzügyei ezáltal kényelmesebbé és tervezhetőbbé válnak.

Fürdőszoba szalon 300 m2-en

Legyen Neked is lenyűgöző fürdőszobád! Több mint 1500-féle burkolat és többszáz szaniter kínálatunkból választhatod ki a stílusodhoz leginkább illőt.

Vakolat színminta

A helyben kevert vakolat színminta elkészítés csak a Pesti úti telephelyen lehetséges, de a marosi és az Oázisban lévő ügyfelek is hozzá tudnak jutni megrendelésre-időpont egyeztetéssel, mert raktárközi mozgásban meg tudjuk oldani!

3D látványtervezés

Dönts magabiztosan! Még fürdőszobád kialakítása előtt láthatod a végeredményt 3D fotórealisztikus látványterv segítségével. Támaszkodj lakberendező, burkolat-szaniter értékesítő kollégáink szakértelmére. A tervezési díjat vásárlásodból jóváírjuk.

Piramis Építőház Kft. további telephelyei:

Göd, Nagymaros

Bővebben

Rólunk mondták

Munkatársaink

Fanta Szilvia

Értékesítő

+36 27 530 637
+36 20 209 9810

Farkas Péter

Értékesítő

+36 27 530 633
+36 20 209 9811

Pagonyi Gergely

Burkolat-szaniter üzletágvezető

+36 27 530 627
+36 70 708 8752

Sikereink, elismeréseink:

  • Az újHÁZ Centrum országos építőanyag kereskedelmi hálózat meghatározó tagja vagyunk.
  • A független, országos próbavásárlások I.helyezettje az elmúlt 3 évben nagymarosi csapatunk lett. 
  • AAA minősítéseink igazolják, hogy évek óta pénzügyileg a legstabilabb cégek között vagyunk jelen.
  • Gyártói elismerések TOP Kereskedelmi partner: Bramac, Isover Schiedel, Mapei, Roto, Terrán, Velux Wienerberger-Tondach