Újház Centrum
0

Rólunk

Az újHÁZ Centrum Magyarország meghatározó, száz százalékig magyar tulajdonban lévő építőanyag-kereskedelmi hálózata, amelyet 1997-ben öt győri építőanyag-kereskedő alapított.

Vállalatunk ma már több mint 80 építőanyag szakkereskedést foglal magába, melyek mögött gyakran családi vállalkozások állnak. Hálózatunkat a folyamatos növekedés, a gazdasági stabilitás jellemzi, árbevételünk 2019-ben meghaladta a 68 milliárd forintot.

Az újHÁZ Centrum azonban több mint egy építőanyag-hálózat, honlapunk pedig több egy átlagos építőanyag-áttekintő oldalnál!

Tudjuk, hogy az építkezés vagy felújítás gondos tervezést és bizalmat igényel, éppen ezért azt valljuk: az életre tervezett otthonokhoz tudatos döntések sorozata szükséges. A tízszeres MagyarBrands és Business Superbrands díjakkal kitüntetett vállalatunk több mint két évtizedes tapasztalatában, valamint a legismertebb hazai és nemzetközi gyártók építőanyagaiban minőségében vásárlóink  is nyugodt szívvel megbízhatnak.

Otthonának megépítéséhez vagy felújításához szükséges tudatos döntések meghozatalát az alapoktól a tetőig számos módon segítjük.

Míg építőanyag-kereskedelmi hálózatunk egységei magas fokú szakértelemmel, kiemelkedő anyagismerettel, költség-optimalizálással, látványtervek elkészítésével várják, addig weboldalunkon szakértői tanácsokat, részletes termékinformációkat, a kivitelezéshez szükséges inspirációkat találnak, de megismerhetik a legfrissebb nemzetközi trendeket is. Mindezeken túl megkönnyítjük vásárlóink építőanyag-beszerzését is, hiszen már néhány kattintással megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső újHÁZ Centrum telephelyet, az építőanyag-kereskedelmi hálózatunk által forgalmazott építőanyagokra pedig online is kérhetnek árajánlatot.

Építkezés, felújítás előtt áll? Ne keresgéljen tovább! Tájékozódjon weboldalunkon és telephelyeinken keresztül, hogy aztán nyugodtan hátradőlve minden építőanyagot egy helyről szerezhessen be!

Forduljon hozzánk bizalommal!

újHÁZ Centrum, az építőanyagok forrása