Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

2024. április 12.

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.


Az Antao kollekció kiindulópontja a tökéletesség iránti vágy volt, de nem a hibátlan szimmetria, hanem a természetes, szabálytalan formák felé való törekvés jegyében. A kollekció központi motívuma a harmatcsepp, amely minden darabon végigvonul, legyen szó kerámiáról, fürdőkádról vagy tükrökről. Az Antao mosdókban a harmatcsepp alakja a legmarkánsabban érvényesül. Ezek a mosdók természetes, kissé aszimmetrikus formával rendelkeznek, mégis teljes harmóniában és egyensúlyban vannak. A különböző méretű mosdók eltérő alakot öltenek, megtartva a természetes aszimmetriát, ami nemcsak karakteres megjelenést kölcsönöz nekik, de funkcionális előnyökkel is jár.


A színek tekintetében az Antao kollekció is a természet ihlette. A kerámia matt vagy fényes felületű, és elérhető klasszikus fehérben, valamint trendi matt színekben, például matt feketében, mandulában és az új reggeli zöldben. Ezek a meleg földszínek a béke és a nyugalom érzetét keltik a fürdőszobában. A színválasztékot természetes bútorszínek egészítik ki, mint a sziklaszürke, a levélzöld és az éjszínkék. Az Antao kollekcióhoz tartozó megvilágított tükrök tökéletes hangulatot teremtenek a fürdőszobában, éteri háttérvilágításukkal, amely érintésérzékelővel vagy intelligens ZIGBEE vezérlővel is szabályozható.

Az Antao bútorok tökéletesen illeszkednek a kollekció kerámiadarabjaihoz, és kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek. A bútorok méztölgy és meleg dió színű, valódi fa bútorokkal is elérhetők, valamint elegáns Botticino márványberakással. Az Antao bútorokon a strukturált frontok és a harmonikus színválaszték is kiváló minőséget és dizájnt biztosít. A belső felépítés letisztult és módosítható tölgy elválasztókkal a rendszerezés érdekében. A LED-es fiókvilágítás még sötétben is ideális láthatóságot nyújt.

Az Antao kollekció része a szabadon álló fürdőkád is, amely a harmatcsepp motívumot tükrözi vissza az aszimmetrikus formájával. A kád a Quaryl® anyagból készül, ami kellemes érzetet kelt a bőrön és hosszú ideig megtartja a víz melegét. A karcsú peremek és a mélység maximális helykihasználást tesz lehetővé. A kád többféle színváltozatban érhető el, beleértve az alpesi fehér, a matt fehér szürke és az új reggeli zöld árnyalatokat is. 

A kaschkasch tervezőpáros által tervezett Antao kollekció a természetes szépség és harmónia ünnepévé teszi a fürdőszobát. A tökéletlenség és az aszimmetria itt az igazi szépséget és kényelmet hozza létre. Az Antao kollekcióval minden a helyére kerül, és egyedülálló fürdőszobai élményt kínál azoknak, akik szeretnék a természet nyugalmát és harmóniáját a mindennapjaik részévé tenni.

Nézz szét kereskedéseinkben: https://ujhaz.hu/kereskedesek