Gyerekzsivajtól volt hangos az Sz+C Stúdió Kft.

2018. július 18.

Családbarát munkahelyként idén 17. alkalommal rendezte meg nyári gyerektáborát az SZ+C Stúdió Kft. a munkatársak gyermekei, unokái részére.


Évről-évre fontos számukra, hogy kollégáikat nemcsak a munkában, hanem az élet számos területén támogassák. Az egyhetes gyerektábor megrendezésével azoknak a munkatársaknak a helyzetét szerették volna megkönnyíteni, akik iskoláskorú gyermeket nevelnek, és akiknek a nyári szünidőben nehézséget jelent a gyerkőc elhelyezése.

A táboroztatás mind az öt napja a cégnél kezdődött és ért véget, így a szülőknek a gyerekek táborba való szállításával sem kellett bajlódniuk, hiszen reggel együtt jöhettek a telephelyre, a munkaidő után pedig együtt indulhattak haza. A szülők a nyári szünidőben így biztonságos környezetben, gondos foglalkozásvezetőkre tudták bízni gyermeküket.

A gyerekek felügyelete mellett az értékes időtöltés is nagyon fontos mind a szülők, mind a cég számára. A tábor minden napja színesebbnél színesebb programokat tartogatott. A gyerekek modern táncfoglalkozáson, a Mézeskalács Múzeum belvárosi idegenvezetésén, önismeretfejlesztő gyakorlatokon, logikai játékokon, meditációs tai chi foglalkozáson, valamint önfelszabadító, kreatív játékokon vettek részt. A tábor zárásaként a Wosinsky Mór Megyei Múzeum néprajzi kiállítását látogatták meg, és a témához kapcsolódó kézműves foglalkozásokon próbálták ki magukat.

A Wosinsky Mór Megyei Múzeumtól és a Kék Madár Alapítványtól (Ízlelő étterem) nagy segítséget kapott idén is az SZ+C Stúdió Kft., köszönhetően a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködésnek.

A tábor minden évben vidáman, jó hangulatban telik. A munkatársak pedig évről-évre alig várják, hogy a gyerekek nevetésétől, zsivajától legyen hangos újra a telephely.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább