Újház Centrum
0

Karrier

Informatikus - Budapest

Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózata az újHÁZ Informatikai Kft. budapesti irodája részére keresünk új informatikai rendszer bevezetéséhez és működtetéséhez munkatársat INFORMATIKUS (ERP bevezetés) munkakörbe.

Tovább

Projektvezető / Folyamatszervező

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat győri és/vagy budapesti gazdasági csapatába keresünk új munkatársat PROJEKTVEZETŐ / FOLYAMATSZERVEZŐ munkakörben. Nem találsz kihívást a jelenlegi munkádban? Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szívesen lennél egy lelkes, összetartó csapat tagja? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

IT rendszerszervező - Budapest

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat budapesti Informatikai csapatába keresünk új munkatársat IT RENDSZERSZERVEZŐ munkakörbe.

Tovább

Kontroller - GYŐR

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat győri pénzügyi kontrolling csapatába keresünk új munkatársat KONTROLLER munkakörben. Nem találsz kihívást a jelenlegi munkádban? Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szívesen lennél egy lelkes, összetartó csapat tagja? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Kategória menedzser asszisztens - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési készségedben? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Beszerző - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak tárgyalási készségedben, szervezési ügyességedben? Motivál, ha stratégiai feladatokkal bíznak meg? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Beszerzési adminisztrátor - Budapest

Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési ügyességedben? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább
12