Újház Centrum
0

Karrier

Marketing asszisztens

Az újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be Magyarországon az építőanyag kereskedelemben. A folyamatos fejlődésünk biztosítása és az újabb kihívások megvalósítása érdekében keressük leendő munkatársunkat az alábbi pozícióba: MARKETING ASSZISZTENS

Tovább

Marketing menedzser

Mi, az újHÁZ Centrum Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózata, folyamatos fejlődésünk biztosítása és az újabb kihívások sikeres kezelése érdekében keressük leendő MARKETING MENEDZSER
munkatársunkat.

Tovább

Számlázó - Győr

Az újHÁZ Informatikai Kft. győri irodájába keresünk 2 éves határozott idejű munkaszerződéssel új munkatársat SZÁMLÁZÓ munkakörbe, aki a számlák és azok kiállításának nagy tudója.

Tovább

Gazdasági adminisztrátor - Győr

Az újHÁZ Informatikai Kft. győri irodájába keresünk 1 éves határozott idejű munkaszerződéssel új munkatársat
GAZDASÁGI ADMINISZTRÁTOR munkakörbe

Erősséged a pontos és önálló feladatvégzés? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?
HA ÍGY VAN, TÉGED KERESÜNK!

Tovább

Építőanyag beszerző

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a központba új építőanyag BESZERZŐ kollégánkat, aki kiváló termékeket szerez be kereskedéseink és áttételesen házat építeni vagy felújítani kívánó vásárlóink számára.

Tovább

Kategória menedzser (csempe, szaniter, laminált termékcsoportra

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a központba új KATEGÓRIA MENEDZSER (csempe, szaniter, laminált termékcsoportra) kollégánkat, aki kiváló termékeket szerez be kereskedéseink és áttételesen házat építeni vagy felújítani kívánó vásárlóink számára.

Tovább

Vectory ERP szakértő

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új
VECTORY ERP SZAKÉRTŐ kollégánkat, aki a Vectory rendszer hálózati tagjainkhoz való bevezetésében és működtetésében vesz majd részt.

Tovább

Vectory ERP rendszertámogató

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új
VECTORY ERP RENDSZERTÁMOGATÓ kollégánkat, aki a Vectory rendszer magasfokú ismerője és az ügyfélkapcsolatok kezelésének mestere.

Tovább
12