Újház Centrum
0

Karrier

Projektvezető / Folyamatszervező

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat győri és/vagy budapesti gazdasági csapatába keresünk új munkatársat PROJEKTVEZETŐ / FOLYAMATSZERVEZŐ munkakörben. Nem találsz kihívást a jelenlegi munkádban? Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szívesen lennél egy lelkes, összetartó csapat tagja? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Cikktörzs adminisztrátor - Tényő

Szeretnéd egy több milliárd forint forgalmú Hálózat mindennapi munkáját egyre hatékonyabbá és eredményesebbé tenni? Erősséged a pontos és önálló feladatvégzés, a kommunikáció? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?

Tovább

Marketing igazgató

Vegyél részt egy országos hálózat márkaismertségének növelésében! Legyél tagja egy lendületes, fiatalos csapatnak! Az újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat Magyarországon meghatározó szerepet tölt be az építőanyag kereskedelemben. A folyamatos fejlődésünk biztosítása és az újabb kihívásoknak való megfelelés érdekében keressük leendő marketing igazgató munkatársunkat.

Tovább

IT rendszerszervező - Budapest

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat budapesti Informatikai csapatába keresünk új munkatársat IT RENDSZERSZERVEZŐ munkakörbe.

Tovább

Kontroller - GYŐR

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Kereskedelmi hálózat győri pénzügyi kontrolling csapatába keresünk új munkatársat KONTROLLER munkakörben. Nem találsz kihívást a jelenlegi munkádban? Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szívesen lennél egy lelkes, összetartó csapat tagja? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Kategória menedzser - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak tárgyalási készségedben, szervezési ügyességedben? Motivál, ha stratégiai feladatokkal bíznak meg? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Kategória menedzser asszisztens - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési készségedben? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább
12