Újház Centrum
0

Karrier

Vectory ERP szakértő

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új
VECTORY ERP SZAKÉRTŐ kollégánkat, aki a Vectory rendszer hálózati tagjainkhoz való bevezetésében és működtetésében vesz majd részt.

Tovább

Vectory ERP rendszertámogató

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új
VECTORY ERP RENDSZERTÁMOGATÓ kollégánkat, aki a Vectory rendszer magasfokú ismerője és az ügyfélkapcsolatok kezelésének mestere.

Tovább

Kontroller - GYŐR

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a győri pénzügyi kontrolling csapatába új KONTROLLER kollégánkat, aki szakértője a pénzügyeknek és örömét leli a végtelen excel táblák adatainak elemzésében és szeret elmerülni a számok tengerében.

Tovább

Beszerző - Budapest

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a központba új BESZERZŐ kollégánkat, aki kiváló termékeket szerez be kereskedéseink és áttételesen házat építeni vagy felújítani kívánó vásárlóink számára.

Tovább

Számlázó - Győr

Erősséged a pontos és önálló feladatvégzés? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?
HA ÍGY VAN, TÉGED KERESÜNK!

Tovább

Kategória menedzser (csempe, szaniter, laminált termékcsoportra

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a központba új KATEGÓRIA MENEDZSER (csempe, szaniter, laminált termékcsoportra) kollégánkat, aki kiváló termékeket szerez be kereskedéseink és áttételesen házat építeni vagy felújítani kívánó vásárlóink számára.

Tovább

Folyamatmenedzser

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag kereskedelmi hálózatunkba keresünk új munkatársat folyamatmenedzser munkakörben.

Tovább
12