Újház Centrum
0

Jót tenni Jó

Jót tenni jó - Kihirdették az álommosdó győztesét 2019

Komárom-Esztergom megyei óvoda nyerte meg az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát. A Pöttöm Fürdő Programra többségében vidéki óvodák jelentkeztek, amelynek fődíja egy egymillió forint összértékű mosdófelújítás volt. Emellett a hálózat a tíz legtöbb szavazatot gyűjtő intézménynek egy-egy kültéri játszóházikót adományoz. A beküldött fotókon látható, hogy nagyon sok a felújításra szoruló mosdó, és a jelentkezések száma alapján igény is lenne a megszépítésükre.

Tovább

Jót tenni Jó! - Meghosszabbítottuk a pályázati időt

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a Pöttöm Fürdő Program pályázati idejét! Szép számmal érkeznek a kreatívabbnál kreatívabb pályázatok, azonban továbbra is várjuk a jelentkezéseket 2019. július 12-én éjfélig, az egymillió forint értékű ovis mosdó felújításra!

Tovább

Jót tenni jó! - Nagysikerű véradás a Piramisnál

Az újHÁZ Centrum gödi telephelyén folytatódott az immár három éve futó „Jót tenni jó” társadalmi felelősségvállalási kampányunk, a már hagyományosnak számító tavaszi véradói nappal. A félnapos rendezvényt hét éve szervezik közösen a Magyar Vöröskereszttel karöltve. A véradói nap keretében rengeteg vért adtak a kötelező orvosi vizsgálat érdekében előzetesen regisztrált résztvevők.

Tovább

Jót tenni Jó! - Óvodásoknak varázsol álommosdót az újHÁZ Centrum

Az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó országos építőanyag-kereskedelmi hálózata folytatja nagysikerű óvodafelújító programját. A tavaly útjára indított országos kezdeményezés, a Pöttöm Fürdő Program keretében felvállalták a gyerekek második otthonának, vagyis óvodai környezetüknek javítását. A pályázaton nyertes óvoda mosdóját egymillió forint értékben újítják fel, tíz másik óvoda pedig kültéri játszóházikót kap.

Tovább

Jót tenni Jó! - Mikulás ünnepség az Sz+C Stúdió Kft.-nél

Az újHÁZ Centrum hálózatának szekszárdi tagja, az SZ+C Stúdió a nagy sikerre való tekintettel évek óta megrendezi Mikulás-ünnepségét a munkatársak gyermekei számára. A rendezvényen idén is sokan vettek részt, amelyen ajándékokkal teli csomagok, finom falatok, meleg tea és ünnepi hangulat várta a kicsiket.

Tovább

Jót tenni jó! - Tüzifát adományozott a Piramis Építőház Kft.

A lokálpatriotizmus jegyében a Piramis Építőház Kft. életében már hagyománnyá vált a helyi jó ügyek támogatása, amely az ünnepek előtt még inkább előtérbe kerül a cég számára. Ennek részeként többek között minden évben nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki raktárukból piros, darus teherautójuk. Idén sem volt ez másként, útjuk ezúttal öt, hátrányos helyzetű gödi családhoz vezetett.

Tovább