Újház Centrum
0

Jót tenni Jó

Jót tenni jó - Kihirdették az álommosdó győztesét 2019

Komárom-Esztergom megyei óvoda nyerte meg az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát. A Pöttöm Fürdő Programra többségében vidéki óvodák jelentkeztek, amelynek fődíja egy egymillió forint összértékű mosdófelújítás volt. Emellett a hálózat a tíz legtöbb szavazatot gyűjtő intézménynek egy-egy kültéri játszóházikót adományoz. A beküldött fotókon látható, hogy nagyon sok a felújításra szoruló mosdó, és a jelentkezések száma alapján igény is lenne a megszépítésükre.

Tovább

Jót tenni Jó! - Meghosszabbítottuk a pályázati időt

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a Pöttöm Fürdő Program pályázati idejét! Szép számmal érkeznek a kreatívabbnál kreatívabb pályázatok, azonban továbbra is várjuk a jelentkezéseket 2019. július 12-én éjfélig, az egymillió forint értékű ovis mosdó felújításra!

Tovább

Jót tenni jó! - Nagysikerű véradás a Piramisnál

Az újHÁZ Centrum gödi telephelyén folytatódott az immár három éve futó „Jót tenni jó” társadalmi felelősségvállalási kampányunk, a már hagyományosnak számító tavaszi véradói nappal. A félnapos rendezvényt hét éve szervezik közösen a Magyar Vöröskereszttel karöltve. A véradói nap keretében rengeteg vért adtak a kötelező orvosi vizsgálat érdekében előzetesen regisztrált résztvevők.

Tovább

Jót tenni Jó! - Óvodásoknak varázsol álommosdót az újHÁZ Centrum

Az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó országos építőanyag-kereskedelmi hálózata folytatja nagysikerű óvodafelújító programját. A tavaly útjára indított országos kezdeményezés, a Pöttöm Fürdő Program keretében felvállalták a gyerekek második otthonának, vagyis óvodai környezetüknek javítását. A pályázaton nyertes óvoda mosdóját egymillió forint értékben újítják fel, tíz másik óvoda pedig kültéri játszóházikót kap.

Tovább

Jót tenni Jó! - Mikulás ünnepség az Sz+C Stúdió Kft.-nél

Az újHÁZ Centrum hálózatának szekszárdi tagja, az SZ+C Stúdió a nagy sikerre való tekintettel évek óta megrendezi Mikulás-ünnepségét a munkatársak gyermekei számára. A rendezvényen idén is sokan vettek részt, amelyen ajándékokkal teli csomagok, finom falatok, meleg tea és ünnepi hangulat várta a kicsiket.

Tovább