Újház Centrum
0

Jót tenni Jó

CSR Hungary díjas az újHÁZ Centrum Pöttöm Fürdő Program

November végén hirdették ki a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak listáját, mely alapján az újHÁZ Centrum 2018-ban, a társadalmi felelősségvállalás jegyében elindított országos ovimosdó felújítási programja, a Pöttöm Fürdő Program is díjazásban részesült.

Tovább

Jót tenni jó! - Az otthon biztonságát támogatja karácsonyi adományával az újHÁZ Centrum

Az újHÁZ Centrum „Jót tenni jó” programja keretében idén karácsonykor az SOS Gyermekfalvak Alapítvány számára nyújt anyagi segítséget, akik ugyanannyira elkötelezettek,hogy szerető otthont teremtsenek nehéz sorsú gyermekeknek, mint amennyire az újHÁZ Centrum is küldetésének tekinti, hogy támogató és szakértő partnere legyen az építkezőknek, felújítóknak az otthonteremtésben!

Tovább

Jót tenni jó! - Közösségi higiéniával az egészséges gyermekekért

Az újHÁZ Centrum nagyszabású CSR programja, a Pöttöm Fürdő Program immáron harmadik éve segíti elő a gyermekek második otthonának, az óvodai környezetnek a javulását. Az idei év azonban sok szempontból más, mint a korábbiak, a koronavírus világjárvány miatt pedig az eredeti program is átalakult. Az egymillió forintos elkülönített keretből nem egy intézmény mosdóhelyisége újult meg, hanem óvodák tucatjai kaphattak szappanadagolókat és edukációs füzeteket és plakátokat a helyes kézmosás technikájának elsajátítása érdekében.

Tovább

Jót tenni jó! - Életmentő műtüdő készülék működtetéséhez járul hozzá az újHÁZ Centrum adománya

Műtüdőhöz szükséges új légzőkört adományoz az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó országos építőanyag-kereskedelmi hálózata a Heim Pál Kórháznak. Az intézet látja el a koronavírus fertőzéssel érintett, kórházi felvételt igénylő gyermekek vizsgálatát és kezelését. Közülük többen lehetnek, akiknek a légzőkészülék helyett ún. műtüdőre lehet szükségük. Ehhez nélkülözhetetlen alkatrészt – légzőkört – adományozott az építőipari cég a kórháznak.

Tovább