Újház Centrum
0

Hírek

Viastein - és a tér átalakul

Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, egyedi felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió fontos térkőgyártójává lépett elő.

Tovább

Tetőcserepek kizárólag az újHÁZ Centrumnál!

Otthonunk kialakításánál fontos, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek tartósak és komfortossá teszik mindennapjainkat, és az anyagok kiválasztása során ne kelljen kompromisszumot kötnünk az árral és/vagy minőséggel.

Tovább

Női vezérigazgatóval lép tovább a fejlődés útján az újHÁZ Centrum

2020 júniusától vezérigazgatóként folytatja Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának irányítását Dr. Rázsóné Szórády Csilla. Az igazgatóság döntését az elmúlt tizenötév töretlen fejlődése, a gazdasági környezet okozta kihívások hatékony kezelése és a következő időszak várt további fejlődése indokolták. A társaság tavaly több mint 68 milliárd forint árbevételt ért el, és a kedvezőtlen piaci helyzet ellenére az első negyedévben növelni tudta forgalmát.

Tovább

Most éri meg igazán tetőt felújítani!

A Tondach kerámia tetőcserepekkel most nem csak időtállóan gyönyörű tetőt varázsolhat házára, hanem akár 60 000 Ft-ot is spórolhat. A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére. A termékeket keresse az újHÁZ Centrum kereskedéseiben!

Tovább

A legmodernebb kerti burkolatok

Ahogy egyre melegszik az idő, a fák rügyet fakasztanak, a virágok kinyílnak, és a madarak egyre hevesebben csicseregnek, úgy támad fel a vágy az emberben, hogy kiüljön a kertbe, vagy a teraszra egy jó könyvvel és egy finom kávéval. Talán most, hogy több időt töltünk az otthonunkban, még fontosabb, hogy a kertünk egy idilli, nyugalmas, biztonságot sugárzó pihenőhelyként szolgáljon. Az újHÁZ Centrum szakértői összegyűjtöttek hasznos tippeket, hogyan fogjon hozzá a kerttervezéshez, kertrendezéshez, hogy egész nyáron élvezhesse a napsütést.

Tovább