Újház Centrum
0

Hírek

Futóverseny? Az is van!

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Napfelkelte Félmaraton, a rendezvény, amelynek az újHÁZ Centrum három éves támogatási időszakot vállalva már rögtön az első évtől névadó főtámogatója. Legalább négy szempont miatt különleges.

Tovább

Tervek fala nyereményátadás? AZ IS VAN!

2019 július 30-án került sor az újHÁZ Centrum tököli telephelyén a Tervek Fala nyereményjáték fődíjának átadására. A szerencsés nyertes egy 500 000 forint értékű utalványt kapott otthontervének megvalósítására.

Tovább

CSAPATÉPÍTÉS az újHÁZ Centrumnál? AZ IS VAN!

Az újHÁZ Centrumnál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy családbarát munkahelyként támogassuk a hálózatunkban megvalósuló közös munkahelyi programokat, hiszen ez nagyban hozzájárul a produktív csapatmunka kialakulásához. Célunk, hogy a dolgozóink ne csak munkatársakként tekintsenek egymásra, hanem barátként, családtagként. Ezért telephelyeinken minden évben több csapatépítő rendezvényt is szerveznek, hogy a munkahelyi környezetből kiszabadulva a munkatársak még jobban megismerjék egymást.

Tovább

A nagy térkő áttekintő

Az elmúlt években jelentősen növekedtek az építési költségek és az építőanyagárak. A kültéri burkolóanyagok közül különösen a térkövek kereskedelmi árai emelkedtek. Egyes termékeknél az átlagos árnövekedés akár a 65 százalékot is elérte, ennek egyik elsődleges oka a drasztikusan megugró kereslet . A térkövek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, köszönhetően annak, hogy esztétikusak és divatosak. De milyen palettából választhatunk?

Tovább

Még most sem késő! Készítse fel tetőterét a kánikulára

A júliusi hőségriadó sokakat ráébresztett arra, hogy nem csak télen az elillanó hő ellen kell felvenni a harcot, hanem a kánikulában beáramló meleg ellen is szükséges védekezni. Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának szakértői szerint azonban már három lépésben csökkenthetjük a tetőtérben mért extrém hőmérsékletet.

Tovább

Energiatakarékos otthonok kialakítása, avagy mitől okos az okostégla?

Azt jól tudjuk, hogy a tégla a legismertebb falazóanyag, amely már évezredek óta bizonyít. Ha a téglát választjuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy olyan rosszul nem döntöttünk. Az okostégla azonban még a téglánál is jobb választás. De vajon mit tudnak az okostéglák, amivel okosabbak a téglánál? Az újHÁZ Centrum szakértői segítenek a kérdés megválaszolásában.

Tovább