Újház Centrum
0

Hírek

Most éri meg igazán tetőt felújítani!

A Tondach kerámia tetőcserepekkel most nem csak időtállóan gyönyörű tetőt varázsolhat házára, hanem akár 60 000 Ft-ot is spórolhat. A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére. A termékeket keresse az újHÁZ Centrum kereskedéseiben!

Tovább

A legmodernebb kerti burkolatok

Ahogy egyre melegszik az idő, a fák rügyet fakasztanak, a virágok kinyílnak, és a madarak egyre hevesebben csicseregnek, úgy támad fel a vágy az emberben, hogy kiüljön a kertbe, vagy a teraszra egy jó könyvvel és egy finom kávéval. Talán most, hogy több időt töltünk az otthonunkban, még fontosabb, hogy a kertünk egy idilli, nyugalmas, biztonságot sugárzó pihenőhelyként szolgáljon. Az újHÁZ Centrum szakértői összegyűjtöttek hasznos tippeket, hogyan fogjon hozzá a kerttervezéshez, kertrendezéshez, hogy egész nyáron élvezhesse a napsütést.

Tovább

Koronavírus tájékoztató

Magyarország meghatározó országos építőanyag kereskedelmi hálózataként a változásokhoz igazodva folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbra is építő segítséget nyújthassunk vásárlóink részére és zökkenőmentesen biztosíthassuk a szükséges építőanyagokat az építkezők / felújítók számára!

Tovább

Eredményeink 2019-ben

Számot vetni mindig jó. Látni, hogy miket is értünk el egy év leforgása alatt, lendületet ad a folytatáshoz.

Tovább

2020 legfontosabb változásai az építőiparban

Az építőipari szegmens sikerrel búcsúztatta a 2019-es évet, hiszen az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének jelentéséből kiderül, hogy a termelés 25-28 százalékkal haladta meg az azt megelőző év teljesítményét, így három év alatt csaknem 80%-os bővülés mutatkozott. Szakértőink összegyűjtötték, hogy milyen változásokra számíthatunk az építőiparban idén.

Tovább

Ilyen évet zárt az újHÁZ Centrum 2019-ben

Tovább a megkezdett úton - így lehet összefoglalni az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának 2019-es évét. A korábban megfogalmazott hosszú távú stratégiák mentén nemcsak piaci pozíciójukat erősítették meg, de növelték ismertségüket és beruházásaikkal megalapozták további fejlődésüket is.

Tovább