Újház Centrum
0

Hírek

Top 5 fürdőszobatrend egyenesen Olaszországból!

Óriási méretű járólapok, innovatív közterületi burkolatok, márványhatású belső terek és egy meglepő új bútor-irányzat - ezek határozzák meg a közeljövő fürdőszoba-trendjeit az újHÁZ Centrum szakértői szerint.

Tovább

Megéri felújítani a lakást eladás előtt?

Az újHÁZ Centrum szakértői szerint nemcsak akkor éri meg felújítani az ingatlanunkat, ha azzal relevánsan növelhetjük az értékét, hanem akkor is, ha gyorsan szeretnénk megválni tőle. Különösen igaz ez a fővárosban, ahol akár 15-20 százalékkal is magasabb áron adhatjuk el felújított otthonunkat.

Tovább

Újítsa meg otthonát az újHÁZ Centrummal!

Vásároljon bármely partnerünknél 2019. október 1-31. között és regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon, így megnyerheti az újHÁZ Centrum 150.000 Ft értékű vásárlási utalványát!

Tovább

Óvodai rajz, mely egymillió forintot ért

A Komárom-Esztergom megyei Lábatlani Zengő óvoda nyerte az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát, melyre hatalmas volt az érdeklődés idén is, főként a vidéki intézmények körében. A kiválasztott óvoda fürdőjét Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata a nyertes rajz alapján alakította át egymillió forint értékben. Szekeres Nóra, a program nagykövete, az átadáson készített videóbejegyzésben mutatja be a teljesen megújult helyiséget.

Tovább

A hőszigetelés ma már nem kérdés, hanem kötelesség

A szeptember és az október minden évben az építkezések szempontjából a hőszigetelés időszaka, hiszen az időjárási körülmények ekkor a legalkalmasabbak a homlokzat felújításával kapcsolatos feladatok elvégzéséhez. Az újHÁZ Centrum szakértői szerint azonban a teljes körű hőszigeteléshez ennél többre van szükség: modern, jó hőmegtartó képességgel rendelkező nyílászárók és átszelelésmentes tetőszerkezet nélkül továbbra is számolnunk kell télen az elillanó, nyáron pedig a bekúszó hővel.

Tovább