Művészet és fürdőszoba találkozása

2023. április 26.

ILBAGNOALESSI - egy fürdőszoba dizájn, amely már évek óta elbűvöli a lakberendezés világát. Időtálló formába öntött csillogó fantázia és egy csipetnyi különcség jellemzi.


Művészet és fürdőszoba találkozása

ILBAGNOALESSI - egy fürdőszoba dizájn, amely már évek óta elbűvöli a lakberendezés világát. Időtálló formába öntött csillogó fantázia és egy csipetnyi különcség jellemzi.

A Stefano Giovannoni által tervezett ILBAGNOALESSI a LAUFEN egyik leghosszabb ideje futó és sikeres csúcskategóriás kollekciója. Az ALESSI dizájnmárkával való együttműködés révén a folyékony és lágy vonalvezetéseknek köszönhetően szoborszerű, prémium szaniterek jöttek létre. Ezek a termékek a lenyűgöző esztétikai érték mellett minden funkcionalitással kapcsolatos fogyasztói igényt is képesek kielégíteni.

Sikeres evolúció

A LAUFEN kerámiával kapcsolatos folyamatos kutatásai tették lehetővé a már ikonikusnak számító ILBAGNOALESSI kollekció 2 évtizede tartó töretlen sikerét. Sikerült kifejleszteni egy egyedülálló, rendkívül erős és képlékeny anyagot, amely emellett nagyon vékony is, ezáltal lehetővé téve olyan merész formák létrehozását, amelyek 20 évvel ezelőtt elképzelhetetlenek lettek volna. Stefano Giovannoni ezzel a különleges kerámiaanyaggal kísérletezve különböző méretű, lekerekített formájú mosdótálakat tervezett, újraértelmezve az ikonikus tonhal mosdókagylót, amelynek hosszú, organikus formáját a Saphirkeramik alapú új, könnyű, vékony profil használata hangsúlyozta.

Gazdag formák és színvilág

A kollekció már elérhető három új kivitel- és színváltozatban is, amelybe a hagyományos bútorelemeken túl vonatkozik a kiegészítők, a WC-re és a bidét beletartozik. A matt felület – fehér, fekete és kávé színben – modernebb megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Az új, szabadon álló kád nagy és barátságos, formáját a mosdók ihlették. A Sentec-kel, egy bársonyos, érzéki felületet biztosító ásványi kompozittal készült kád ideális a hosszú regeneráló áztatáshoz. A vékony szegély kiszélesedik, hogy kényelmes fejtámlát és felületet biztosítson a tárgyak számára. Az új verzió – amely kívül fekete, belül fehér színben is kapható – nagy hatást kelt, tökéletesen illeszkedik a kollekció új felületeihez.

Az ILBAGNOALESSI egyik központi eleme az innovatív formájú WC: a lekerekített burkolat tökéletes folytonossággal teszi teljessé a kerámia test kialakítását, egységes tárgyat generálva, amely teljesen különbözik a hagyományos WC-től, amely általában lapos a felső részén.

Keresd a Laufen termékeket az Újházban, az ország közel 80 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhaz.hu/kereskedesek