Pályázati értesítő

2018. június 29.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az "Új Ház" Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Széchenyi 2020 program keretében pályázatot nyújtott be „A VECTORY Integrált Ügyviteli Rendszer bevezetése az Új Ház Zrt-nél” címmel a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” kiírásra, melynek megvalósítására 2018. január 8-án 13 789 515 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert.
A pályázat támogatás intenzitása 40%-os


A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00032 azonosítószámú pályázat kertében az Új Ház Zrt-nél bevezetésre kerül a VECTOR Kft. saját fejlesztésű VECTORY Integrált Ügyviteli Rendszere a következő funkcionális modulokkal: CRM, értékesítés; Beszerzés, logisztika; Pénzügy, számvitel; Munkafolyamat irányítási rendszer; Elektronikus iratkezelés. A pályázat részét képezi a rendszer tervezése, bevezetése, majd oktatása, valamint a működéshez szükséges szerverek (hardver eszközök) beszerzése is.

A pályázat megvalósítása révén elérhető eredmények összefoglalva az alábbiak.

1. Hatékonyságnövelés: A rendszer bevezetéssel költséghatékonyabbá tehető a cég működése, ami által idő és pénz takarítható meg. 

2. Hibamentes működtetés: Az új rendszer biztosítja és lehetővé teszi a hatékony, gyors és hibamenetes munkát. A rendszer egyértelmű előnyt jelent majd a beszerzési, a pénzügyi- és számviteli területeket nézve a jelenlegi rendszerhez képest.

3. Automatikus értesítés: A bevezetni kívánt rendszerben elérhető funkcióval azonnal értesülhetünk a fontos határidőkről, eseményekről. A rendszer így megkönnyíti a munkafolyamatok irányítását, ellenőrzését, nyomon követését.

4. Papírmentes működés: Az elektronikus iratkezelő modul használatával a nyomtatási költségek nagy része megspórolható. Lehetőség van a rendszerrel a dokumentumok megosztására, feladatok vagy feladatfolyamok menedzselésére, illetve a dokumentumok állapota nyomon követhető, ellenőrizhető.

Az új vállalatirányítási rendszer bevezetése által az Új Ház, mint márka fő értéke; a minőség, a szakértő segítség, a vevőközpontú kiszolgálásés a megbízhatóság tovább növekszik, biztonságban kiszolgálhatóvá válik a növekvő forgalom mellett, egy tágabb vevő kör.

Az Új Ház Zrt, mint piacvezető építőanyag kereskedelmi hálózat hosszú távú célokat tűzött ki; miközben megőrzi irányadó értékeit – a megbízhatóságot, a stabilitást, a tisztességes üzleti magatartást, – az egységet, a szakértelmet és a minőséget tekintve folyamatos fejlesztéseket, újításokat hajt végre, mely célja megvalósításához a pályázat is jelentősen hozzájárult.

A projekt befejezési dátuma 2018. június 30.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább