Schiedel kéményrendszer promóció

2018. június 7.

Vásároljon 2018. június 01 és november 30. között bármely újHÁZ Centrum telephelyen családi házába Schiedel kéményrendszert*, töltse ki nyilatkozatunkat kereskedésünkben és vásárlásával részt vehet promóciós játékunkban!


Vásároljon 2018. június 01 és november 30. között bármely újHÁZ Centrum telephelyen családi házába Schiedel kéményrendszert*, töltse ki nyilatkozatunkat kereskedésünkben és vásárlásával részt vehet promóciós játékunkban!

Promóciós játékunk keretében a megadott időszakban Schiedel kéményrendszer vásárlóink között havonta kisorsolunk 1 főt, aki kéményvásárlásával megegyező értékű újHÁZ Centrum Ajándékutalványt nyer. 
Az Ajándékutalványt következő vásárlása(i) során beválthatja azon a telephelyen, ahol a Schiedel kéményt vásárolta.

Az újHÁZ Centrum kereskedésekről bővebben itt tájékozódhat: /kereskedesek

*A promócióban az itt felsorolt Schiedel kémény + tartozékainak megvásárlásával vehet részt: Absolut, Advance, UNI Plus, SIH, SRS és Permeter.

A promóció részletes leírása itt érhető el.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább