Hálózatunk tovább bővül

2021. november 26.

Hálózatunk tovább bővül, tagvállalatunk, az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. 2021. november 18-án – ünnepélyes keretek között – letette új SZADAI áruházának alapkövét.


Az esemény résztvevői között üdvözölhették Vécsey Lászlót, a térség országgyűlési képviselőjét, Pintér Lajos Szada Nagyközség polgármesterét, illetve a képviselő testület tagjait, akik kifejezték támogatásukat új beruházásuk – építőanyag-áruház és csempeszalon – létesítése mellett.

Egyetértettek abban, hogy az áruház a látványtervek alapján méltóképpen fogadja majd a Gödöllő felől érkezőket, így Szada keleti kapujának egyik büszkesége lehet. Az áruházzal több, mint 20 új munkahelyet hoznak létre, elsősorban helyiekkel kívánják feltölteni a munkaerő-állományukat.

Az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. szadai telephelye szerves része kíván lenni Szadának, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy szadai kivitelezők vesznek részt az építkezésben, további együttműködést tervezve a helyi vállalkozásokkal.

Az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. ezzel a beruházással új piacra lép. Juhász Attila az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. egyik alapító-tulajdonosa, illetve az Új-Ház Zrt. igazgatóságának elnöke különleges pillanatként jellemezte az eseményt. Hosszú út vezetett idáig. Társaságuk tulajdonosai szakmai befektetők, akik mind-mind hazai családi vállalkozások – 7 cég 8 tulajdonosa. Közös összefogással 2010-ben megalapították az Új- Ház Centrum Budapest Zrt.-t, hogy független működéssel Budapest /Pest megye egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedő cégét hozzák létre. Juhász Attila kiemelte az Újház hálózat gazdasági stabilitása mellett, a Társaság cégvezetőjének Varga Ferencnek elmúlt 9 évben tett rendkívüli, kitartó munkáját, - amelyek nélkül elképzeléseik, céljaik megvalósítása nem sikerülhetett volna.

Az alapításkor a legfontosabb értékként az Összefogást, a Bizalmat, a Közös Együttműködést, és a Tisztességes működést jelölték meg, amely azóta is a Cég, a tulajdonosok alapelveiként működnek.

Különleges összefogásról van szó, hiszen versenytársak fogtak össze, hogy együttesen segítsék a közös céget, - mind pénzügyi, mind szakmai háttérrel -, és ez a működés szinte egyedülálló nem csak az építőiparban, hanem a hazai gazdaságban is.

Az évek alatt olyan vállalkozás jött létre, amely túlmutat egy egyszerű gazdasági beruházáson. Barátságok alakultak a közös cég kapcsán, bizalom a másik tulajdonossal szemben, és hit, hogy kis családi vállalkozások együttes erővel a legnagyobbak is lehetnek.

Az eseményt időkapszula elhelyezéssel tették emlékezetessé, és bíznak benne, hogy a cég életében még sok hasonló esemény kerül megrendezésre.

Végezetül megköszönték a támogatást a térség országgyűlési képviselőjének, Vécsey Lászlónak, Szada polgármesterének Pintér Lajosnak, az Önkormányzatnak, és Szada lakosságának!