Meg van a hŐSZIgetelő játékunk győztese!

2017. november 15.

Lezárult az újHÁZ Centrum őszi kampányának keretében meghirdetett hŐSZIgetelő nyereményjáték, melyben egy szerencsés vásárló a hálózat saját márkás hőszigetelő rendszerének vásárlásának teljes összegét visszakapta.


Vizsgálatok bizonyítják, hogy a hőszigetelt házakban akár 46-50 százalékkal is csökkenhet a fűtésszámla, ami a téli időszakban komoly rezsicsökkenést jelent a háztartások számára. Megéri tehát belevágni a hőszigetelésbe, hiszen a ráfordított összeg néhány év alatt megtérül, hogy aztán évtizedekig biztosítsa az alacsony fűtésszámlákat. Felismerték ezt az újHÁZ Centrum őszi nyereményjátékának résztvevői is, akik közül most egy szerencsés visszanyerte teljes beruházásának értékét.

Az építőanyag-kereskedelmi hálózat októberben meghirdetett játékának feltétele az volt, hogy vásárlóik küldjék be a legalább 100 m2 felületre elegendő újHÁZ Centrum hőszigetelő rendszer megvásárlásáról szóló bizonylatukat egy fénykép kíséretében, melyen családi házuk homlokzati hőszigetelést megelőző állapotát vagy annak előkészületét örökítették meg.

A sorsolásra 2017. október 24-én került sor, nemrégiben pedig megtörtént a nyeremény átadása is. A szerencsés Zenyik Péter lett, aki az újHÁZ Centrum veszprémi telephelyén, a Lang Építőanyag Kereskedésben vásárolta a regisztrációhoz szükséges hőszigetelőrendszer-elemeket, melynek árát most visszatérítették számára.

A Zenyik-család a lehető legjobb időpontot választotta otthona hőszigetelésére: kihasználva a szeptember-októberi stabil 15 fok körüli hőmérsékletet, öltöztette új köntösbe családi házát. Döntésükkel nem csak szerencsésnek bizonyultak, hanem bölcsnek is: egyrészről visszakapták beruházásuk teljes összegét, másrészről pedig jelentős mértékben csökkentették jövőbeni rezsiköltségeiket.

Zenyik Péter a nyereményének átvételét követően elmondta: egy 70-es években épült családi házat vásárolt tavalyi Várpalotán, aminek külső és belső felújítási munkálatai jelenleg is tartanak. "A tetőcserére jövőre kerül sor, amihez az építőanyagokat szintén az újHÁZ Centrumtól szerzem majd be" - tette hozzá.

Mint ismert, a két évtizedes építőipari tapasztalattal bíró építőanyag-kereskedelmi hálózat a legjobb beszállítóinak segítségével választotta ki, hangolta össze, illetve tesztelte saját márkás hőszigetelő rendszerét. Az országszerte megvásárolható homlokzati hőszigetelő rendszerhez ráadásul 10 éves garancia is jár. Az újHÁZ Centrum saját márkás hőszigetelőrendszere öt elemből áll: egy ágyazó- és ragasztóhabarcsból, hőszigetelő lemezből, üvegszövet hálóból, vakolatalapozóból és vakolatból.

 A hőszigetelő rendszerünket itt találod!

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább