Tervek fala nyereményátadás? AZ IS VAN!

2019. augusztus 1.

2019 július 30-án került sor az újHÁZ Centrum tököli telephelyén a Tervek Fala nyereményjáték fődíjának átadására. A szerencsés nyertes egy 500 000 forint értékű utalványt kapott otthontervének megvalósítására.


Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózataként mindig is fontos volt számunkra, hogy támogassuk és inspiráljuk az építkezésre, vagy lakásfelújításra vágyókat, hogy otthonukat a saját ízlésüknek és igényeiknek megfelelően tudják kialakítani. Így született meg a Tervek Fala játék is, amelynek keretében lakásmegvalósítási terveket, ötleteket vártunk országszerte a telephelyeinken kihelyezett gyűjtődobozokba, április 3. és május 11. között. A játékra rengeteg kreatív és ötletes pályázat érkezett országszerte. A győztes, Siska Istvánné vágya egy teljes körű nyílászárócsere volt, amelynek megvalósítására az 500 000 forint értékű nyeremény utalványt a Bau Star 98 Kft. ügyvezetője adta át. Ezen kívül telephelyenként egy-egy 10.000 forint értékű KIKA utalvány is kisorsolásra került, ami országos szinten több, mint 80 darabot jelent. Ezúton is gratulálunk minden nyertesnek!

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább