Újház Centrum
0
Őszi dekorációs tippek Design

Őszi dekorációs tippek

2020. szeptember 22.

Az őszi otthon kialakításának titka főként a tökéletes színek, textíliák és díszek megválasztásában rejlik. A hűvös idővel párhuzamosan a melegebb színek és a "kuckózós" hatást keltő otthonok kerülnek a figyelem középpontjába. Az újHÁZ Centrum szakértői összeszedtek öt dekorációs tippet, mellyel valóban őszt varázsolhatunk otthonunkba!

1.Kísérletezzünk sötét gyertyákkal
A hangulatos gyertyaárnyalatok - mint például a bordó, a sötétebb zöldek vagy akár a fekete - a ház bármely helyiségét azonnal modernizálják, különösen akkor, ha elegáns arany gyertyatartókkal kombináljuk őket. Csodásan illeszkedik az őszi stílushoz, színekhez.

2. Frissítsük fel padlónkat
A konyha méretétől és színétől függetlenül, egy melegebb színű őszies szőnyeg varázslatosan meg tudja újítani a teret. Nem feltétlen óriási méretű szőnyegek használatát ajánljuk, elég lehet akár egy esztétikus futószőnyeg is. Ha olyan színt választunk, ami mindig otthonunkhoz illő, akár egész évben kint is hagyhatjuk.

3.Használjunk bátran őszi virágokat
Egy vintage pezsgős vödör tökéletes kiegészítő lehet, melyben elhelyezhetjük gyönyörű őszi virágcsokrunkat. Ezt a kis csomagot rakhatjuk étkezőasztalunkra, dohányzóasztalunkra vagy hálószobánkba is, mindenhol jól mutat. Mit rakjunk a csokorba? Használjunk krizantémot, őszirózsákat, esetleg közönséges csarabot.

4. Továbbra is hódít a kockás textília
Azonnal melegséget adhatunk otthonunknak egy-két kockás takaróval, főként a vörös, a sötétebb narancs és az arany árnyalataival. Akár a teraszon lévő hintánkra, padunkra is rakhatunk pár kockás plédet, mellyel tovább erősíthetjük otthonunk őszi hangulatát.

5. Készítsünk koszorúkat
Öltöztessük fel bejárati ajtónkat, ablakainkat, üres zugainkat vagy a csupasz falainkat egy-egy szezonális koszorúval. Rakjunk a koszorúba almát, dísztököt, kukoricát és esetleg őszi virágokat, ugyanis ezen elemek különleges kombinációja csak úgy sugározza magából az őszi hangulatot.